AIINO PowerPod Qi töltő AirPods fülhallgatókhoz

USB-C kapcsolattal szerelt, kis méretű, Qi megfelelőségű töltő az AirPods Pro és az AirPods (2. generációs) modellekhez.

Ár: bruttó 6 990 Ft


Az AirPods fülhallgatók vezeték nélküli élményének egyik fontos eleme a töltéshez kapcsolódó szabadság: az AirPods Pro fülhallgató tokja eleve támogatja a vezeték nélküli töltést, illetve az AirPods második generáció is elérhető vezeték nélküli töltőtokkal, valamint utólag is vásárolható a régebbi AirPods mellé ilyen tok. Az olasz AIINO cég úgy gondolta, hogy a kényelmes vezeték nélküli fülhallgató élményvilágához kapcsolódnia kell egy egyszerűen használható, életünkbe észrevétlenül illeszkedő vezeték nélküli töltőnek, amelyre csak ráhelyezzük az éppen használaton kívüli AirPods fülhallgató tokját, és az feltöltődik mindenféle kábel csatlakoztatása nélkül. 

Az AIINO PowerPod egy szappantartóhoz hasonlatos kis bölcső, amelybe úgy tudjuk belehelyezni az AirPods vagy AirPods Pro töltőtokját, hogy az nem csúszkál el, és garantáltan úgy helyezkedik el, hogy a vezeték nélküli töltés létrejöhessen. Ez azért előnyös, mert az AirPods tokok fényes műanyag külseje hajlamos könnyen elcsúszkálni, így viszont a tartó szélei tartják, és nem mozdul el töltés közben. 

Az AIINO PowerPod termék már a jövőbe mutat: nem USB-A, hanem az új szabvány USB-C kábele van, így könnyen tölthetjük az AirPods fülhallgatót akár Mac-ről vagy Mac töltőjéről, illetve az iPad Pro készülékhez mellékelt töltőről is. A rövid, egy méteres kábel könnyű feltekerhetősége révén a töltő szállítása is egyszerűen megoldható, hiszen nem egy zavaróan hosszú merev kábelről van szó, hanem egy igen rugalmas megoldásról. 

A töltő elején LED található, amely kék és zöld fénnyel képes jelezni a működésének fázisait: töltés közben kék, feltöltött állapotban pedig zöld színű a fénye. Az AIINO nem csak töltőt, hanem számos tokot is gyárt az AirPods és AirPods Pro töltőtokokra, például a népszerű GlamCase termékcsaládot, így természetes, hogy az AIINO PowerPod ezek használata mellett is képes tölteni a fülhallgató tokját. 

Az AIINO PowerPod hasznos kiegészítő, ráadásul további előnye, hogy otthonunkban vagy irodánkban standard helye lehet az AirPods tokjának, amikor azt éppen letesszük. Töltésre akkor is mód van, ha éppen beszélgetünk a fülhallgatókon, de a tokot szeretnénk kicsit után tölteni.