CIPO számlázóprogram

NAV által elfogadott, natív macOS alapú számlázóprogram kis- és középvállalkozások részére. Bérlési és megvásárlási lehetőséggel.

A CIPO számlázóprogram egy macOS alatt futó, natív, 64-bites alkalmazás, amely megfelel a NAV előírásainak, végrehajtja az előírt adatszolgáltatást, megvásárolva folyamatos használatot biztosít az adott operációs rendszeren, bérelve pedig jogosultságot ad a bérlési idő alatt megjelenő összes frissítés hozzáféréséhez.

A CIPO számlázóprogram modulokkal egészíthető ki, képes azonnal számlázni terméknyilvántartás nélkül is, tud önműködően számlamásolattal számlázni, sztornózni vagy helyesbíteni, képes kezelni tételenkénti vagy összegszerű kedvezményeket, lehetőséget ad többsoros számlázási tételekre, kintlevőségek kezelésére, számlák csoportosítására, rendelkezik Spotlight kereső megoldással, támogatja a PDF formátum használatát és még megannyi hasznos képességet vonultat fel, mint a házipénztár és a banki kimutatások modul. 

A számlázóprogram készletnyilvántartó képességgel is rendelkezik, és akár több raktárat is tud egyszerre kezelni. A CIPO képes más sorszámozással egyszerre több céget kezelni egy adatbázisban.

A CIPO program ingyenesen kipróbálható, próbakulcs segítségével 60 napig ingyenesen használható, ám a próbaidőszak alatt is érvényes számlákat bocsáthatunk ki vele.

A CIPO alkalmazás ára bruttó 37.719 Ft, amely végleges licencet jelent. Ez nem jár le, és a verzión belüli frissítések ingyenesen elérhetőek, ám verzióváltásnál frissítő kulcs vásárlása szükséges, amelynek díja tipikusan a szoftver árának fele. A modulok egyenként 9900 forint+áfa áron elérhetők. (Bruttó 12.573 Ft/darab) A házipénztár modul és készlet modul 19800 forint+áfa áron elérhető. (Bruttó 25.146 Ft)  

Kedvezőbb lehetőséget biztosít a bérlés, amely révén a verzióváltások is felár nélkül hozzáférhetőek!

CIPO bérlés

Az iJoe.hu a megvásárlás mellett másfajta használati lehetőséget is kínál azon ügyfelei számára, akik mindig a CIPO legfrissebb változatával kívánnak számlázni, illetve szeretnék kímélni magukat az egyszeri magas költségektől. Ennek módja pedig a program bérlése, amely folyamatos, kis összegű költséggel jár, és gazdaságos azok számára, akik mindig az új változatra frissítenek.

A CIPO számlázóprogram bérlése havi, negyedéves, féléves és éves konstrukciókban lehetőséges. Ebben az esetben a felhasználónak bérleti kulcsot kell kérnie az iJoe.hu-tól, amely a programra, az emelt díjas házipénztár modulra és a többi programmodulra egyaránt elérhető.

A program bérlése havonta 2700 Ft+áfa, negyedévre 5600 forint+áfa, félévre 9200 forint+áfa, egy évre 14700 forint+áfa, vagyis ha figyelembe vesszük az éves frissítéseket, gazdaságosabb bérelni a programot, mint újra és újra megvásárolni a frissítéseket. A házipénztár modul bérleti díja negyedévre 4000 forint+áfa, félévre 6600 forint+áfa, egy évre 10600 forint+áfa. A többi modul egységára negyedévre 2000 forint+áfa, félévre 3300 forint+áfa, egy évre 5300 forint+áfa. 

Amennyiben a programot több cégre is igénybe szeretné venni a felhasználó, úgy a második cégtől kezdve cégenként az alapár 50%-át kell fizetni minden további cégre bérleti díjként.

A bérlés révén folyamatosan a legfrissebb CIPO elérhető, vagyis ha valaki bérbe veszi a CIPO v9 programot, annak a CIPO v10 megjelenésekor automatikusan lehetősége van a frissítésre anélkül, hogy bármi felárat fizetne.

Fontos részlet, hogy a megvásárolt CIPO-val szemben a bérelt CIPO csak a bérleti időszakban használható, és a programot bérbe vevő cégnek kell arra figyelnie, hogy mikor jár le a bérleti időszak, és ekkor újabb bérleti kulcsot kérni a következő időszakra.

Tipp: A bérleti időszak lejárta előtt pár nappal lehetőség van arra, hogy a rendszer figyelmeztesse a felhasználót. Erre a legegyszerűbb egy Calendar / Naptár eseményt elhelyezni a naptárprogramunkban, és ott megadni, hogy például figyelmeztető ablakkal jelezze a program, hogy a CIPO rövidesen lejár. Ilyenkor a kulcskérés elküldése után az iJoe.hu küldi az újabb időszaki kulcsot és a számlát. 

A CIPO program ingyenesen kipróbálható, próbakulcs segítségével 60 napig ingyenesen használható, ám a próbaidőszak alatt is érvényes számlákat bocsáthatunk ki vele.

CIPO Server

Amennyiben több kolléga is használni kívánja a CIPO program képességeit helyi hálózatban, úgy a CIPO Server jelent megoldást a vállalkozásnak. Ehhez a CIPO adatbázist egy folyamatosan aktív számítógépen kell beállítanunk, míg a többi számítógép ehhez az adatbázishoz fér hozzá egy CIPO Client alkalmazás segítségével.

A CIPO Server funkció csak bérleti szolgáltatás mellett érhető el, és gépenkénti díjakkal bővül a felhasználók számától függően.

A CIPO program ingyenesen kipróbálható, próbakulcs segítségével 60 napig ingyenesen használható, ám a próbaidőszak alatt is érvényes számlákat bocsáthatunk ki vele.