Scosche StrikeDrive™ Converter

Autós töltő minijack kimenettel a zenelejátszáshoz az analóg hang kimenet nélküli iPhone modellekről.

Ár: bruttó 12 990 Ft

Az amerikai Scosche cég több módon kínált már megoldást az újabb iPhone modellek minijack hiányosságának megoldására. Az egyik ilyen konstrukció a StrikeDrive™ Converter nevű autós töltő, amely amellett, hogy feltölti az iPhone készüléket, a Lightning kapun képes fogadni a hangot, és azt egy minijack kimeneten továbbítani, így ha az autónkban minijack bemenet található, máris megoldott az analóg hangátvitel drága kiegészítők és kábel kötegek nélkül. 

A Scosche StrikeDrive™ Converter jól illeszkedik az amerikai márka stílusába: az egyszerű autós töltőbe halovány kéken világító LED fényt is implementáltak annak érdekében, hogy az autóban könnyebb legyen megtalálni. A töltő pedig alap funkcióján túl kiegészül azzal az értékes képességgel, hogy az iPhone hangját analóg módon továbbítja. Ez akkor igazán hasznos, ha a szivargyújtó foglalat közel van a fejegység AUX bemenetéhez, mert akkor egy rövid kábellel egészen elegánsan megoldhatjuk a hang továbbítását az iPhone készülékről. 

A szolgáltatás az iPhone 7 és újabb modellek esetén különösen praktikus, hiszen azokon nincsen minijack, de természetesen a korábbi modellekkel is használható, ha a megoldás célja az elegánsabb kábel elvezetés - így nem az iPhone-ból fut a kábel, hanem csak az autós töltőből a fejegységig. 

A kínálatunkban kedvező árú XtremeMac AUX kábel is elérhető! 
Bővebben az XtremeMac AUX kábelről…

A Scosche StrikeDrive Converter termék megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft