Scosche QI Car Charger & Mount

Autós töltő és tartó megoldás Lightning kábel igénye nélkül, Qi vezeték nélküli töltési technológiával, univerzális tartóval. A csomag autós töltőt is tartalmaz.

Ár: bruttó 18 990 Ft

Az iPhone modellek gépkocsiban való használata az egyik legalapvetőbb igény az autó tulajdonosok számára: a készülék kiváló navigációs lehetőségei, remekül működő kihangosító paraméterei és a hang alapú vezérlési lehetőségei mind-mind remek kiegészítővé teszik a vezetés közben is. Ami viszont alapvetően praktikus mozzanat az autóban, ha a készüléket töltjük: minden gépkocsiban rendelkezésre áll a szivargyújtó formájában az áramforrás, amelyet sokféle autós töltő igyekszik kiaknázni. 

Az amerikai Scosche élt az iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X vezeték nélküli töltési lehetőségével, és megalkották a beépített Qi töltéssel rendelkező autós tartójukat, amely univerzális, tokkal is használható konstrukció, tartalmazza a szivargyújtó töltőt, a tartót árammal ellátó mikró-USB kábelt, valamint magát a szélvédőre rögzíthető autós tartót. 

Természetesen a töltőhöz szükséges a vezeték, tehát vezeték nélküli paraméterről abban az értelemben beszélhetünk, hogy az iPhone készülékbe nem szükséges Lightning kábelt vezetni. Ennek előnye, hogy az iPhone bármikor kiemelhető vagy behelyezhető, a behelyezéskor azonnal töltődni kezd. A Scosche vákuumos megoldása a szélvédőre és a műszerfalra is rögzíthető, amennyiben a műszerfal kellően sima és pormentes ahhoz, hogy vákuum tudjon létrejönni. 

A Scosche Qi Car Charger & Mount termék árszínvonala összességében versenyképes a hasonló megoldásokhoz képest, hiszen egyrészt tartalmaz egy Qi töltőt, amelynek induló ára 9.000 Ft körül van, egy autós töltőt, amelyből a minőségi darabok 8-14.000 Ft közötti ársávot képviselnek, és megtakarítunk egy Lightning kábelt, amelynek listaára 6.800 Ft. Vagyis legkedvezőbb árakkal számolva is 23.800 Ft értéket kapunk a 18.990 Ft-os megoldással. 

A Scosche Qi Car Charger & Mount tartó része univerzális kialakítású, vagyis tokokkal együtt is képes befogadni bármelyik iPhone méretet. A feje elforgatható, vagyis függőleges és vízszintes pozícióba is állítható attól függően, hogy melyik az optimális például a navigációs alkalmazásunkhoz. 

A Scosche Qi Car Charger & Mount megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Scosche QI Car Charger & Mount

Autós töltő és tartó megoldás Lightning kábel igénye nélkül, Qi vezeték nélküli töltési technológiával, univerzális tartóval. A csomag autós töltőt is tartalmaz.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 952,76 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft