Moshi USB-C Car Charger

35 Watt összteljesítményű autós töltő USB-C és USB-A portokkal

Ár: bruttó 9 990 Ft

Egy autós töltővel szembeni legfontosabb elvárásaink, hogy lehetőség szerint dinamikusan töltse az eszközeinket, megbízható legyen és ne legyen hivalkodó és tolakodó a stílusa, hanem visszafogottan egészítse ki az autó funkcióit. A Moshi USB-C Car Charger terméke ennek az irányvonalnak kiváló képviselője: egy USB-A és egy USB-C kapuval van felszerelve, és összesen 35 Watt töltés leadására képes, hogy mobil eszközeink mellett akár egy MacBook számítógépet is képes legyen táplálni. 

A Moshi autós töltők hagyományosan nagyon kis méretűek, minimalista arculatot képviselnek, hogy szinte úgy tűnnek, mintha az autó maga rendelkezne USB töltő kapuval.

A Moshi USB-C Car Charger is rendkívül kicsi: a szivargyújtó foglalatba illeszkedő része fekete, azon kívül pedig egy lekerekített négyzet alakú része látható, amely eloxált alumínium bevonatú és fényes fémszürke színű. 

Ezen a felületen található a két töltőport: egy USB-A és egy USB-C kapu. A Moshi termékei hagyományosan megfelelnek a USB Power Delivery 3.0 technikai specifikációknak, ennek köszönhetően az USB-A porton keresztül akár 12 Watt töltést képes leadni az egység, az USB-C kapun keresztül pedig 30 Wattot - összesen 35 Wattos a töltő, vagyis egyszerre két eszköz számára nem adja le ezt a maximális teljesítményt. Az USB-C kapu előnye, hogy például egy MacBook könnyedén feltölthető rajta keresztül, de egy MacBook Pro 13” vagy MacBook Pro 15” számára is hasznos perceket tölthetünk az akkumulátorára az autóban való szállítás közben, illetve késleltethetjük használat közben a gép merülését. 

Mi több, az USB-C kapu jóvoltából egy Lightning USB-C kábel segítségével az iPad Pro készülékeinket az alap töltésnél gyorsabban tudjuk feltölteni, kiaknázva az autóban töltött időt egy előadásra rohanva. A megoldás akkor is praktikus, ha például az iPhone készülékünket töltjük sima USB-A kapuról, de az iPad Pro készüléket szeretnénk USB-C kapun keresztül gyorsabban, nagyobb teljesítménnyel feltölteni. Hasonlóan kényelmes megoldás ez egy Moshi IonBank 5K külső akku töltésére is, amely szintén USB-C kapun keresztül veszi fel a töltést.

A Moshi USB-C Car Charger túlfeszültség és túláram védelmet tartalmaz, ilyen hiba esetén a töltő veszi fel a többletet, akár a saját épsége árán is, de az USB kapun nem megy ki többlet, így az iOS eszközeink biztonságban vannak az autós töltő használata közben. 

A termék formaterve kapcsán egy zseniális paraméter a Moshi részéről, hogy az éjjeli használat megkönnyítéséhez a logó finoman világít, így sötétben is megtaláljuk a töltőportokat anélkül, hogy külön fényt kellene kapcsolnunk. 

A Moshi USB-C Car Charger termék egy USB-A és egy USB-C kapuval, 35 Watt összteljesítménnyel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Moshi USB-C Car Charger

35 Watt összteljesítményű autós töltő USB-C és USB-A portokkal
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft