Moshi Car Charger Duo autós töltő

Igényes kivitelű, dupla USB-S, nagy teljesítményű autós töltő kábel nélküli vagy kábeles kivitelben.

Indulóár: bruttó 6 990 Ft-tól

A Moshi Car Charger Duo terméke remek megoldás több iOS eszköz egyidejű töltésére a gépkocsiban: 12 Wattos USB-A kapui révén az iPad készülékeinket is a gyári töltőnek megfelelő sebességgel tölthetjük újra, a mellékelt Lightning kábel segítségével pedig az egyik készülék mellé nem szükséges külön kábelt vinnünk, mert egy kábel mindig rendelkezésünkre áll az autóban. 

A szivargyújtó töltők hasznosságát nem kell hangsúlyozni azok számára, akik gyakorta szembesülnek az iPhone és iPad készülékek gépkocsiban való használatának helyzetével: az autóban eltöltött időszak kézenfekvő az egységek akkumulátorának töltésére, illetve a használat közben ésszerű megőrizni az akku töltöttségét, például a navigációra kiváló iPad mini energiaigényes használata közben nem merül le, ha a működés alatt folyamatosan árammal látjuk el.

A Moshi Car Charger Duo nagyszerűsége, hogy viszonylag kicsiny kialakítása mellett ésszerű módon, a lekerekített négyzet alapú lapon elhelyezett USB kapui két eszköz egyidejű töltését teszik lehetővé úgy, hogy mindkét termék számára 2,4 Amperes, 12 Wattos töltést biztosít. Ez lehetővé teszi az iPhone modellek gyorsabb töltését, illetve az iPad egységeink gyárival azonos teljesítményű feltöltését - az Apple az iPad modellek mellé 12 Wattos falitöltőt biztosít, ezzel egyenértékűen tölt a Moshi Car Charger Duo.

A Moshi a termékhez 1,8 méter hosszúságúra kinyújtható, alap állapotában 0,5 méteres, leválasztható Lightning spirálkábelt biztosít, amely szétnyújtva elég hosszú akár egy szélvédőn vagy szellőzőn elhelyezett eszköz töltéséhez is, de a Moshi kínálatában van 3 méteres Lightning kábel a hátul utazók eszközeinek töltésére is.

A Moshi Car Charger Duo természetesen fel van szerelve a túláram és túlfeszültség elleni védelemmel, amely az autós használatnál rendkívül előnyös, hiszen lehetnek hullámok az áramellátásban. Az esti használatot finoman világító LED fények könnyítik meg, így egyszerűen betalálhatunk a töltő szabad USB kapuiba. A mellékelt spirálkábel szintén praktikus: a Lightning végen lévő kupak segítségével a kihúzott kábel a kesztyűtartóban szervezett módon elcsomagolható anélkül, hogy akár szennyeződne, akár beakadna más tárgyba. 

A Moshi Car Charger Duo képes tölteni minden olyan Apple terméket, amely USB-A kapuról tölthető - iPod touch, iPhone, iPad, Apple Remote, AirPods tok, Beats vezeték nélküli fül- és fejhallgatók -, és természetesen bármilyen más, USB-ről tölthető készüléket - digitális fényképezőt, akciókamerát, stb. 

Részletes technikai paraméterek

Méretek:
5,4 x 2,8 x 2,8 centiméter
Tömeg: 17 gramm
Kimeneti áramerősség: 4,8 Amper (2,4 Amper portonként)
Kimeneti feszültség: 5 Volt
Teljesítmény: 24 Watt (12 Watt portonként)
Bemeneti feszültség: 10-16 Volt
Típusszám: 99MO022006
Lightning kábel hossz: 0,5 - 1,8 méter spirálkábel

Moshi Car Charger két USB kapuval Akció

Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft

Bruttó 6 990 Ft

Moshi Car Charger Duo dupla USB-s autós töltő Akció

Két darab emelt teljesítményű, portonként 12 Wattos USB-A kapuval rendelkező autós töltő Lightning spirtálkábellel fekete színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft

Bruttó 9 990 Ft