Just Mobile Highway Max autós töltő

Alumínium fejjel ellátott, nagy teljesítményű USB portokkal szerelt autós töltő egy darab Lightning USB spirálkábellel az iOS eszközeink töltésére.

Ár: bruttó 10 990 Ft

A Just Mobile Highway Max a minőségi megoldásairól ismert dán cég két kiváló termékének egysége: egy dupla USB-s töltőt és egy Lightning spirálkábelt tartalmaz annak érdekében, hogy a legsokoldalúbb töltési lehetőséget nyújtsa a gépkocsiban. Egyúttal meghagyja a rugalmas opciót, hogy akár két eszközt azok saját töltőkábelével töltsünk - például különálló mikró-USB kábel segítségével, vagy a régebbi Apple eszközök 30-tűs dokk konnektor kábelével. 

A Just Mobile Highway termékcsalád különlegessége, hogy a piac legtöbb autós töltőjével szemben a dán cég itt is alkalmazta a védjegynek számító alumínium arculatot: a töltő feje elegáns fémszínű, rácsosra csiszolt, így könnyedén megfogható kialakítású. Nem kell hangsúlyozni, mennyire jól mutat egy szép autó belsejében egy igényes kivitelű töltő, amellyel kifejezhetjük, hogy erre a területre is kiterjed az elkötelezettségünk a minőségi megoldások iránt. 

A Highway Max termék mellé a Just Mobile az AluCable Twist nevű, külön is megvásárolható spirálkábelét biztosítja, amely alapból nem foglal sok helyet, mindössze 10 centiméteres, de kinyújtva 1,8 méter hosszúságúra húzható szét. A kábel szintén igényes kivitelű: a feje alumínium, így a legtöbbet használt, leginkább igénybe vett része fém, amely az élettartama szempontjából páratlan előnyt jelent. A kábel fekete színű, amely a gépkocsikba tipikusan jól illeszkedik. A Lightningcsatlakozóval felszerelt egység természetesen az Apple által licencelt, Made for iPhone minősítésű. 

A töltő fej két darab szabvány USB kapuval rendelkezik, amelyek egyenként 2,1 Amper áramerősséget biztosítanak, vagyis az iPad modellek töltésére is kiválóan alkalmasak, a gyári töltési idő alatt képesek feltölteni a táblagépeket is. A Highway Max túlfeszültsége elleni védelemmel is rendelkezik, így ha túláram érkezik a szivargyújtó töltő felől, akkor az autós töltő biztosítéka olvad le, és nem éri kár a drága eszközeinket. A töltés folyamatát kicsiny LED mutatja. 

A Just Mobile Highway Max remek megoldás azok számára, akik igényes kivitelű, Lightning csatlakozós töltőt szeretnének használni, de a beépített kábel helyett meg akarják tartani a szabadságot, hogy bármilyen USB-s eszköz csatlakoztassanak, és akár két iPad készüléket töltsenek egy időben. 

Just Mobile Highway Max Akció

Alumínium fejjel ellátott, nagy teljesítményű USB portokkal szerelt autós töltő egy darab Lightning USB spirálkábellel az iOS eszközeink töltésére.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Bruttó 11 990 Ft