AIINO 2-portos autós töltő

Kétportos, 4,8 Amper áramerősségű autós töltő a gyorsabb töltést támogató eszközök számára szivargyújtó csatlakozóra fehér színben.

Ár: bruttó 4 990 Ft

Az olasz AIINO sokféle hasznos iOS kiegészítőjének egyike a praktikus kétportos autós töltő, amely segítségével nagy teljesítménnyel, dinamikusan tölthetünk fel iPhone készülékeket és iPad Pro modelleket egyaránt. 

Az AIINO autós töltő jellegzetes formaterve egyedi arculatot képvisel, nem a szokásos kerek formátumban készült, hanem a könnyebb megfogás és kihúzás érdekében kiszélesedik, de finom, egyedileg tervezett vonalvezetéssel. A fényes, műanyag felületű autós töltő megfogásra szánt része matt bevonatú, így nem csúszik, hanem kimondottan jó a fogása.

Az AIINO úgy alkotta meg az autós töltő kialakítását, hogy érintkező felületei a legtöbb gépjármű szivargyújtó foglalatába illeszkedni tudjon, és garantált legyen az érintkezés - némely járműben egészen mélyre dugható a csatlakozó, míg más autóknál egészen kicsi az e célra szolgáló nyílás. A hosszú érintkező felület révén mindkét esetben megfelelő az érintkezés, és folyamatos a töltés a haladás közben.

Az AIINO 2 portos autós töltő összesen 4,8 Amper áramerősséget biztosít, azaz portonként 2,4 Amper erősséggel tud tölteni. Ez kiváló az iPad Pro modellek dinamikus töltéséhez, de ideális lehet az újabb iPhone készülékek gyorstöltéséhez, illetve a külső akkumulátorok újraélesztéséhez is kiadós használatot követően. 

A gyártó ügyelt a túlfeszültség és túláram védelemre, így műszaki hiba esetén sem kell attól tartanunk, hogy az egység kivégzi a rácsatlakoztatott drága készülékeinket. A kényelmes dupla töltős megoldás révén pedig útitársunk eszközét is feltölthetjük az autózás közben. 

Az AIINO autós töltő mellé ajánljuk az AIINO saját Lightning kábeleit, régebbi eszközökhöz 30-tűs dokk kábeleit, univerzális eszközökhöz mikró-USB kábelét, vagy éppen újabb iPad Pro modellekhez az USB-C kábelét. A töltő mellé remek kiegészítő az AIINO Car Holder Wireless iPhone tartós konstrukció, vagy a hűtőrácsra is rögzíthető autós tartó.

AIINO 2-portos autós töltő - fehér

Kétportos, 4,8 Amper áramerősségű autós töltő a gyorsabb töltést támogató eszközök számára szivargyújtó csatlakozóra fehér színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 929,13 Ft + áfa

Bruttó 4 990 Ft