AudioQuest Forest Ethernet kábelek

Ellenálló kivitelű, „kígyóbőr” bevonatú CAT7 Gigabit Ethernet kábelek RJ-45 csatlakozóval.

Ár: bruttó 10 000 Ft

Bár az utóbbi évtized a vezeték nélküli technológia egyre szélesebb körű elterjedéséről szólt, a legjobb minőségű és leggyorsabb adatátvitel még mindig a vezetékes kommunikáción alapszik. Elegendő csupán kipróbálni egy iMac hálózati teljesítményét WiFi kapcsolaton keresztül egy AirPort Extreme bázissal, és utána letesztelni ugyanezt Ethernet kábelen át! A vezetékes megoldás érezhetően gyorsabb lesz. 

Az iJoe.hu AAR csapata mindig fogékony volt a minőségi megoldásokra, így komoly kutatómunka előzte meg a feladatra legalkalmasabb kábel kiválasztását és annak legyártását. Az AudioQuest cég a hangtechnikai kábelek világában legendának számít: tökéletes, ezüst bevonatú, jelveszteséget minimalizáló, jól árnyékolt kábelei a legmagasabb igényekhez igazodnak. A kábelek 100 méteres hosszát a magyarországi hangkábel előállítás mesterei, a Kácsa Audio szakemberei alakították az igényeink szerint 2 méter hosszúságúra, hogy az otthoni használatra megfelelően alkalmas terméket kínálhassunk. Az AudioQuest kábeleinek gyári vonatát egy rugalmasságot segítő, ellenállóságot biztosító „kígyóbőr” jellegű bevonattal látnak el a hazai szakemberek, hogy a kábel használata hosszú távon kiegyensúlyozott maradjon. 

Az AudioQuest Forest szériájú Ethernet kábelek CAT7 minősítésűek, árnyékolt kivitelűek, ultra alacsony késéssel üzemelnek, és 0,5%-os ezüst bevonatú, réz alapanyagú kábelek minimalizálják a vezető anyagából adódó jelveszteséget, és megbízható kapcsolatot biztosítanak a nagy sávszélesség igényű felhasználásnál is. Köszönhetően az ezüst bevonatnak, a kapcsolat minőségét leginkább meghatározni képes illesztések jó vezető képessége révén az AudioQuest Forest réz Ethernet kábele megközelíti a teljes mértékben ezüst kábelek átviteli sebességét. 

A CAT7 Ethernet kábelek fontos képessége az árnyékolt, egyenletes vastagságú burkolat. A stabil nagy sűrűségű polietilén szigetelés révén egyrészt a külső interferencia kiszűrésre kerül, másrészt az átvitel esetleges hibái, a jelet feladó egység anyagának esetleges szennyezettségéből adódó zavar, többlet energia a szigetelésben kerül elvezetésre, és nem rontja a jelátvitel minőségét. 

Az AudioQuet Forest kábelek végződései nikkel alapanyagúak, és arany bevonatúak a kiváló vezetési paraméterek érdekében. A CAT7 kábel egyúttal azt is jelenti, hogy a termék 10 Gigabit Ethernet specifikációnak megfelelő, azaz 10 Gb/s átvitelre is képes a paraméterek szerinti forrás és cél használatával, vagyis RJ45 formátumú, 10 Gb-es konnektor használatakor. 

Az AudioQuest Forest alapanyagból a Kácsa Audio által gyártott, erőteljes bevonatú Ethernet kábelek megvásárolhatóak az iJoe.hu AAR szaküzlettől.