AudioQuest DragonFly Cobalt

Felső kategóriás USB-s hangkártya (DAC) + Előerősítő + Fejhallgató erősítő ESS Sabre 9038 High-End DAC chip-pel - üzletünkben kipróbálható!

Ár: bruttó 104 990 Ft

Az AudioQuest DragonFly Cobalt hordozható plug-and-play USB DAC (digitalis-analóg átalakító), előerősítő és fejhallgató erősítő egyben! 

Még tisztább, precízebb és természetesebb hangon szólaltatja meg a lejátszott zenét fejhallgatóján, aktív hangrendszerén és otthoni audió rendszerén egyaránt!

DragonFly Cobalt a DAC-ok új zászlóshajója, azt adja, amit a zenerajongók az egész világon várnak tőle. A díjnyertes Black és Red modellek nyomdokait követve biztosít természetes és megnyerő hangzást, kiszűrve a lehető legtöbb zajt és interferenciát, még tovább finomítva a zenei élményt!

Mindez hogyan fokozható? A DragonFly Red-hez hasonlóan a Cobalt 2.1V kimenete szinte valamennyi fül- és fejhallgatót nagyon jól hajtja, a bit-pontosságú digitális hangerő szabályzásának köszönhetően kimagasló jel/zaj arányt garantál, kiváló Apple és Android kompatibilitásával kihagyhatatlan MQA minőséget biztosító audio kiegészítő!

  • A természetes hangzás elérése érdekében a tovább fejlesztett ES9038Q2M DAC chip esetében lassú fázis eltolású szűrést alkalmaz a készülék
  • Kiváló PIC32MX274 microprocessor kevesebb tápigénnyel és 33%-kal gyorsabb adat feldolgozó sebességgel
  • Tovább fejlesztett tápszűrésének köszönhetően kiemelten és hatékonyabban szűri a WiFi, Bluetooth és mobil hálózat keltette zavaró jeleket
  • Az AudioQuest Cobalt gyári csomag tartalmaz egy DragonTail USB-A/C Carbon minőségű USB átalakító kábelt is.
  • A Cobalt természetesen a Gordon Rankin féle jövő biztos és iparági irányteremtő StreamLength®-szinkronátvitelű USB-kódját használja. Továbbá, a Gordon monoClock® technológiájában az ESS ES9038Q2M DAC chipből generált ultra-alacsony jitterrel rendelkező központi óra működteti az ESS chip funkciókat, valamint az összes mikrokontroller funkciót. Ez a kiváló nagy pontosságú óra lehetővé teszi, hogy a DragonFly Cobalt nagyobb felbontást és tisztaságot biztosítson, mint a több órajel generátorral rendelkező DAC-ok. A felsorolt kulcs tulajdonságok mellett az új Cobalt DAC további 10%-kal kisebb házba került (57.5mm x 18.6mm x 11.9mm) mint a Red volt, így még inkább zsebbarát méretű!

Az iJoe.hu AAR üzletben kipróbálható és készletről megvásárolható!

AudioQuest Dragonfly Cobalt hangkártya Akció Üzletünkben kipróbálható

Felső kategóriás USB-s hangkártya ESS Sabre 9038 High-End DAC chip-pel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

82 669,29 Ft + áfa

Bruttó 109 900 Ft

Bruttó 104 990 Ft