Twelve South HiRise Apple Watch állvány

Elegáns tartóállvány bármely Apple Watch készülékhez az óra gyári töltőkábelének befűzési lehetőségével.

Ár: bruttó 15 990 Ft

TwelveSouth HiRise termékcsaládról kijelenthetjük, hogy a legelegánsabb és legteljesebb asztali tartó sorozatot kínálja az Apple termékeihez, úgy az asztali és mobil számítógépekhez, mint a mobil eszközökhöz, az iPhoneiPod touch és iPadtermékvonalhoz is. Ebbe a sorozatba illeszkedik az Apple forradalmi és okos karórájához, az Apple Watch termékhez megalkotott TwelveSouth HiRise, amely magán hordozza a gyártó képviselte legfontosabb vizuális és funkcionális értékeket. 

Az amerikai TwelveSouth az Apple Watch készülék Apple által biztosított indukciós töltőjének befogadására lett megalkotva. Ez a mágneses töltőkábel stabilan tartja az Apple Watch eszközt, amely a HiRise foglalatban kiváló magasságban és tökéletes dőlésszögben áll. A tartó úgy lett kialakítva, hogy bármely óra méretet és típust, illetve bármely pántot befogadja, vagyis a szilikon-fém- és bőrpánttal kiegészült Apple Watch egyaránt kényelmesen és sérülésmentesen behelyezhető. A pánt hátul lelógó része finom gumi bevonatú felületen pihen, így nem érintkezik az erős fémtalppal közvetlenül. 

A TwelveSouth HiRise for Apple Watch állvány a legtökéletesebb megoldás az éjjeli szekrényünkön, mert a legoptimálisabb arra a célra, hogy a reggeli ébresztésnél még egy bökéssel kikönyörögjünk pár perc alvást az órától (azaz a Snooze funkciót alklmazzuk).

A TwelveSouth HiRise termék stabil fémtalpra épül, amely mérete és formája révén nem borulékony akkor sem, ha az Apple Watch kijelzőjén kívánunk valamilyen műveletet elvégezni. Az ideális magasság és dőlésszög révén jól láthatjuk az értesítéseket, üzeneteket, válaszokat is tudunk küldeni, és persze az időt is könnyen megnézhetjük. A talp alsó része gumi bevonatú, így az érintésre sem lökdössük el az asztalról a tartót. 

A TwelveSouth HiRise az Apple Watch mellé gyárilag biztosított Magnetic Charging Cable termékre épül, azaz a készülék gyári indukciós töltőjét kell beszerelnünk. Ennek művelete azonban néhány pillanat csupán: az óra pántját védő gumi burkolatú hátsó részt felemelve a kábelt kiemelhetjük a számára fenntartott csatornából, míg maga az indukciós töltőfej az állvány rész hátából kicsúsztatható. (Természetesen az optimális az, ha az utazásra beszerzünk egy másik töltő kábelt, a gyári pedig folyamatosan az HiRise for Apple Watch termékben pihen, de ha egy kábellel gazdálkodunk, annak kiszabadítása sem nagy kihívás.) 

A TwelveSouth HiRise for Apple Watch nem csak gyönyörű és praktikus kiegészítő, de kereskedelmi szempontból sem utolsó: benne fantasztikusan látványos módon van lehetőségünk bemutatni az Apple Watch készülékeket, hiszen minden egy óra szaküzlet reklám állványa, emeli meg az órát az ideális magasságra és dőlésszögben. A HiRise állvány egyébként klasszikus alumíniumszürke és sokak által kedvelt fekete színben is elérhető. 

Részletes technikai paraméterek

95 milliméter magasság
99 milliméter legnagyobb szélesség
121 milliméter mélység
189 gramm tömeg
73° dőlésszög
Fő alapanyag: fém

Twelve South HiRise Apple Watch állvány - fekete

Elegáns tartóállvány bármely Apple Watch készülékhez az óra gyári töltőkábelének befűzési lehetőségével.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Twelve South HiRise Apple Watch állvány - szürke

Elegáns tartóállvány bármely Apple Watch készülékhez az óra gyári töltőkábelének befűzési lehetőségével.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft