Apple Watch USB-C mágneses töltőkábel

Az Apple Watch modellek töltéséhez használható, USB-C végződésű, a Mac-re is csatlakoztatható 30 centiméteres kábel.

Ár: bruttó 11 990 Ft

Az Apple Watch töltésével kapcsolatos kiegészítők fejlődésének egyenes útja, hogy az Apple USB-C csatlakozós mágneses töltőkábelt is bemutatott a felhasználók számára. Az Apple Watch USB-C Magnetic Charging Cable nevű termék 30 centiméter hosszúságú, és elsősorban a modern Mac gépekről való USB-C alapú töltést szolgálja az Apple Watch felhasználók számára. 

Az USB-C szabvány terjedésével felmerül az igény arra, hogy az Apple Watch-ot sem a klasszikus USB-A forrásról töltsük, hanem USB-C forrásról. Napjaink Mac gépeinek többségén, a MacBook, MacBook Air, MacBook Pro és iMac modelleken található USB-C szabványú kapu, az iPad Pro modellekhez 18 Wattos USB-C töltőt kapunk, míg a mobil Mac gépekhez is USB-C szabványú töltő van csomagolva. Ezek lehetőségeit kiaknázhatjuk az Apple Watch USB-C mágneses töltőkábellel, amely kellően rövid ahhoz, hogy például egy MacBook Pro mellé az asztalra helyezhessük anélkül, hogy hosszasan tekeregne a kábel az asztalon.

Az Apple Watch töltőkábele nevének megfelelően mágneses, vagyis az óra hátlapját mágnessel kapcsolja össze, nincsen az óra felületén fizikai csatlakozó felület. Ez a kábel is befűzhető olyan termékekbe, mint a Twelve South Forté vagy a Twelve South HiRise for Apple Watch.

Apple Watch USB-C mágneses töltőkábel (0,3 m)

Az Apple Watch modellek töltéséhez használható, USB-C végződésű, a Mac-re is csatlakoztatható 30 centiméteres, fehér színű kábel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft