Apple Watch mágneses töltő dokk Lightning kapcsolattal

Elegáns asztali töltő állomás az Apple Watch bármely modelljéhez mágneses kapcsolattal, éjjeli szekrény üzemmóddal.

Ár: bruttó 27 990 Ft

Az Apple Watch készülékekhez több gyártó kínál elegáns töltő-dokkoló állomást, de az Apple valami egészen exkluzív szépségű termékkel örvendezteti meg a felhasználóit - igaz, prémium terméke nem árversennyel hívja ki a rivális megoldásokat. 

Az Apple Watch mágneses töltődokk ötlete nem éri meglepetéssel azokat, akik az elejétől figyelik az Apple Watch fejlesztési irányait. Mint néhány szerencsés tulajdonos által ismert, az Apple Watch Edition díszdoboza Lightning csatlakozóval és beépített mágneses töltővel rendelkezik. Az Apple ezt a luxust tette elérhetővé az Apple Watch Magnetic Charging Dock termékével a többi óra felhasználói számára. 

Az Apple Watch Magnetic Charging Dock különlegessége a praktikusságában rejlik: Lightning kábellel tölthető, vagyis olyan technológiával, amelyre az iPhone és több egyéb Apple termék is épít. A fordítva is csatlakoztatható Lightning kábel része a csomagnak, és ugyanolyan kábelt kapunk a töltődokkal, amelyet az iPhone vagy az iPad modellek töltésére és szinkronizálásra is használunk. A mágneses töltő dokkra ráfektethetjük az Apple Watch készüléket, vagy felhajtva a mágneses részét, bele is fektethetjük, élvezve az éjjeli szekrény üzemmódot, amikor is egész éjjel, alacsony fényerővel jelenik meg az idő, és az Apple Watch úgy funkcionál, mint egy klasszikus digitális kijelzős ébresztőóra. 

Az Apple Watch Magnetic Charging Dock tartó része egy párna, amely az Apple Watch karmentes tárolására szolgál, és a segítségével méltó pihenőhelyet biztosíthatunk kedvelt karóránk számára. A kerek kialakítású dokk nem igényel különösen nagy helyet, visszafogott megjelenése révén bárhol elhelyezhetjük, ahová egy Lightning kábelt be tudunk fűzni. 

A töltést szinte bármilyen USB forrásról biztosíthatjuk, így az Apple 5 Wattos falitöltőjéről éppúgy, mint egy TwelveSouth PlugBug kiegészítőről, vagy egy allocacoc PowerCube töltő és elosztó kockáról. 

Apple Watch mágneses töltő dokk

Elegáns mágneses töltődokk az Apple Watch készülékhez, amely támogatja az éjjeli szekrény üzemmódot is.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

22 039,37 Ft + áfa

Bruttó 27 990 Ft