Apple Watch mágneses töltő kábel USB-A csatlakozóval

Az Apple Watch USB-A kapuval rendelkező töltővel való utántöltésére szolgáló Apple gyártmányú kábelek különböző hosszokban.

Indulóár: bruttó 11 990 Ft-tól

Az Apple Watch készülék mellé gyárilag csomagolt mágneses, indukciós töltőkábel külön is megvásárolható, ha tartalékot szeretnénk, vagy egyet be kívánunk építeni az otthon használt TwelveSouth HiRise for Apple Watch állványba, míg egy másikat szeretnénk mobilan hagyni. Emellett az Apple azokra is gondolt, akiknek esetleg hosszabb kábelre lehet igényük, így a normál 1 méteres mellett 2 méteres verzió is elérhető a termékből. 

Az Apple sokféle kiforrott technológiát ötvözött az Apple Watch töltése kapcsán: az egyik ilyen a MagSafe töltőknél már megismert mágneses csatlakozás. Ez stabilan tartja az órát, ám igen könnyű eltávolítást tesz lehetővé. A töltés indukciósan történik, vagyis nem kell az elektromosság számára nyitott csatlakozókat hagyni az órán, így a megoldás biztonságos és elegáns. Ráadásul az apró műszerek esetén különösen előnyös, hogy akár láthatatlan szennyeződés sem tud érintkezési hibát okozni, hiszen az indukciós töltés nem igényel közvetlen kapcsolatot. 

Az Apple Watch Magnetic Charging Cable a cégtől megszokott hófehér kivitelben, egy és két méteres hosszúságban elérhető, és bármely USB forrásról képes tölteni az Apple Watch készüléket, legyen az az Apple 5 Watt falitöltő, egy allocacoc PowerCube USB-s elosztó, vagy akár egy Xtorm PowerBank tartalék akkumulátor. Kimondottan a befogadására épült a TwelveSouth HiRise for Apple Watch kiegészítő, amely egy elegáns asztali tartó az Apple okos órája számára. 
Bővebben a TwelveSouth HiRise for Apple Watch termékről…

Az Apple Watch Magnetic Charging Cable megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.

Apple Watch mágneses töltőkábel (0,3 m)

Apple Watch Magnetic Charging Cable 30 centiméter hosszúságú mágneses töltő az Apple Watch készülékhez fehér színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft

Apple Watch mágneses töltőkábel (2m)

Apple Watch Magnetic Charging Cable 2 méter hosszúságú mágneses töltő az Apple Watch készülékhez fehér színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 204,72 Ft + áfa

Bruttó 15 500 Ft