Apple Watch Series 4 GPS + GSM

Az Apple Watch eSIM képességgel felszerelt változata alumínium és nemesacél tokozásban.

Indulóár: bruttó 188 990 Ft-tól


Figyelem! Az Apple Watch Series 4 GSM + GPS változatainak vSIM képessége jelenleg nem használható Magyarországon. Az általunk kínált készülékek alkalmasak lesznek a szolgáltatásra, ha az bevezetésre kerül, ám amíg nem jelennek meg a magyar szolgáltatók az Apple weblapján, addig sajnos a funkció nem fog működni. 

https://www.apple.com/watch/cellular/

Miért kínáljuk Ügyfeleink számára mégis ezt a típust?

Az iJoe.hu AAR ügyfélkörében a rozsdamentes acél órák iránti érdeklődés mindig az átlagosnál nagyobb volt, és mivel az Apple jelenlegi termékpalettáján csak GSM-képes órákból van nemesacél kivitel, így lehetőségek nyújtunk vásárlóink számára, hogy ízlésüknek leginkább megfelelő Apple Watch készüléket vásárolhassanak.

Az Apple Watch Series 4 modellek felső kategóriás modelljei beépített GSM képességgel is rendelkeznek. Ez a figyelemre méltó tudás azért bámulatos, mert a készülék viszonylag kis mérete ellenére az Apple bele tudott sűríteni egy összetett antenna rendszert az eszközbe, és a kerámia hátlapnak köszönhetően a vételi minőség is fejlődött az óra elődjéhez képest. A jobb hangszórók és precízebb mikrofon pedig élvezhető beszélgetést kínál. 

Az Apple a GSM képes óráit kétféle kivitelben kínálja: egy kedvezőbb árú alumínium tokozású változatban, illetve a csúcskategóriás nemesacél kivitelben, amely az Apple Watch eleganciájának csúcsa - már pusztán a megjelenés élménye miatt is különleges darab, de persze a GSM képességgel kiegészülve igazán látványos. 

Design

Az Apple Watch Series 4 GMS képes változatai közül az alumínium házas változatok szinte teljesen ugyanúgy néznek ki, mint GPS-képes egyszerűbb társaik, azzal a különbséggel, hogy a digitális koronát piros színű keret övezi. Az alumínium óra Series 7000 típusú alapanyagból készül, amely rendkívül masszív kiviteli minőség, a kijelző pedig 6H keménységű Ion-X üveg. 

A nemesacél tokozású változat fényes kivitelű, vagyis az ezüst verzió igazán ragyogó megjelenésű, a fekete változat finoman csillogó, míg az arany verzió valóban azt az érzetet kelti, mintha nem is színezett acél lenne, hanem valódi színarany. Az acél kivitelű órák sportszíjjal és színben illeszkedő, gyönyörű megjelenésű milánói lánc szíjjal is elérhetőek, hogy az ízlésünkhöz leginkább illeszkedő órát tudjuk választani. Mivel a milánói lánc szíj felára jelentősen kedvezőbb, mint egy utólag vásárolt ilyen szíj beszerzése, mindenképpen elgondolkodtató ezen szíjjal megvásárolni az órát. 

vSIM

Az Apple Watch Series 4 ugyan nagyobb kijelzővel rendelkezik elődeinél, de ez természetesen nem jelenti, hogy beleférne egy nano-SIM kártya. Az Apple Watch virtuális SIM kártyával, úgynevezett vSIM kártyával konfigurálható

A konfigurálás az iPhone felületén a Watch alkalmazásban történik: itt a Mobil adathálózat elemre bökve tudjuk kiválasztani a szolgáltatónkat, és végrehajtani a konfigurálást. A szolgáltatás igénybevételéhez csak Európából származó Apple Watch Series 4 használható, az eltérő régiókból származó órákon nincsen lehetőség a funkciót aktiválni.


Figyelem! Az Apple Watch Series 4 GSM + GPS változatainak vSIM képessége jelenleg nem használható Magyarországon. Az általunk kínált készülékek alkalmasak lesznek a szolgáltatásra, ha az bevezetésre kerül, ám amíg nem jelennek meg a magyar szolgáltatók az Apple weblapján, addig sajnos a funkció nem fog működni. 

https://www.apple.com/watch/cellular/


Telefonálás

Többségünk mindig magánál hordja a telefonját, de adódhatnak olyan élethelyzetek, amikor az kinn marad a táskában, a karóránk azonban rajtunk van, és hasznos lehet, ha elérhetőek maradunk. Az Apple Watch Series 4 GSM képességének fontos előnye, hogy az elérhetőségünk szinte 100%-os marad, így a munkánk megköveteli a gyors reakciót és a magas hányadú elérhetőséget, akkor az Apple Watch révén fokozhatjuk ezen paraméterünket anélkül, hogy az iPhone-t veszélyes helyzetekbe kellene belevinnünk. Egy labdázás a Balaton sekély vizében, hódeszkázás a téli hegyekben, és sok olyan szituáció van, amikor a telefon nincsen kéznél, mert óvjuk az épségét, de a karóránkat viseljük. A GSM képesség révén ilyenkor is elérhetőek tudunk maradni, és nem maradunk le fontos feladatokról azért, mert a szabadidőt tartalmas kikapcsolódással töltjük. 

Apple Music - Mindig bekapcsolva

Az Apple Watch Series 4 GSM képességének egyik legfőbb előnye talán nem is annyira a telefonálás, mint a mobilinternet megosztás lehetősége a zenehallgatás kényelméhez. Az Apple Music lelkes felhasználói számára elképesztő kényelmet jelent, hogy AirPods fülhallgatójukkal párosított órájukról a világ zenetermésének markáns kivonatát kínáló Apple Music szolgáltatáshoz bárhol hozzáférnek, ahol mobilinternet térerő elérhető, és hallgatni tudják a muzsikáikat anélkül, hogy azokat áttöltötték volna az Apple Watch belső tárhelyére. 


Apple Watch készülékek vásárlása

Apple Watch Series 4 GPS + GSM - 40 mm, alumínium tokban sportszíjjal

Apple Watch Series 4 GPS + GSM - 40 mm, alumínium tokban sportpánttal

Apple Watch Series 4 GPS + GSM - 44 mm, alumínium tokban sportszíjjal

Apple Watch Series 4 GPS + GSM, 44 mm, rozéarany alumínium tok rózsakvarc sportszíjjal

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

156 685,04 Ft + áfa

Bruttó 198 990 Ft

Apple Watch Series 4 GPS + GSM - 44 mm, alumínium tokban sportpánttal

Apple Watch Series 4 GPS + GSM - 40 mm, acél tokban sportszíjjal

Apple Watch Series 4 GPS + GSM - 44 mm, acél tokban sportszíjjal

Apple Watch Series 4 GPS + GSM - 40 mm, acél tokban milánói lánc szíjjal

Apple Watch Series 4 GPS + GSM - 44 mm, acél tokban milánói lánc szíjjal