Apple Watch Series 3

Az Apple Watch harmadik sorozata 38 és 42 mm-es átlóval, GPS képességgel, magasságmérővel.

Indulóár: bruttó 102 990 Ft-tól


A valaha volt legszemélyesebb terméket alkotta meg az Apple a felhasználók számára egy karórával, amely egyben a legpraktikusabb értesítési eszköz, kifinomult aktivitásmérő, térkép, árfolyamfigyelő, távvezérlő és akár beszélgetésre használatos készülék a karunkon. A 2017. őszén megjelent harmadik sorozat immáron iPhone készüléktől függetlenül is működő GPS képességgel, valamint széles körű vízállósággal egészült ki annak érdekében, hogy úszáshoz is szabadon használhassuk. Most a kétmagos S3 processzorral szerelve a még nagyobb teljesítmény és jobb válaszidők érdekében, ráadásul még kedvezőbb áron.

Az Apple Watch termék alapja a watchOS, amely az iOS rendszerekkel, de legfőképp az iPhone készülékekkel működik tökéletesen együtt, azokat egészíti ki remek funkciókkal, illetve teszi elérhetővé a tudás egy részét a karunkon.

Az Apple többféle ízlésnek megfelelően alkotta meg az Apple Watch készüléket. A hölgyek kisebb karjára 38 milliméteres átlóval rendelkező órát készített, míg a vaskosabb kezű férfiak számára 42 millimétereset. Az órák szíjai cserélhetőek, így hordhatunk öltöny mellé elegáns szíjat, úszáshoz sportos szíjat, a kék színű kerékpárunkhoz kék színű szíjat.

Az Apple Watch alumínium változata 7000 sorozatú eloxált alumíniumból készül, amely 60%-kal erősebb, mint a piacon lévő klasszikus alumíniumok. A precíziós szerszámokkal formált és polírozott alumínium házakat mikroszkopikus cirkónium gyöngyökkel kezelik, hogy kellemes, szaténos érintést kölcsönözzenek. Az alap változat az iPhone modellekre emlékeztető módon ezüstszürke és asztroszürke, illetve arany és rozéarany színekben elérhető - mindegyik modell alumínium alapú, eloxált színezéssel.

Az Apple Watch megjelenése mellett annak felhasználói felülete nyújtja a következő különleges élményt. Az üzembe helyezés meglepően egyszerű - erről egy külön cikkünk számol be. Az Apple úgy alkotta meg a watchOS rendszerét, hogy az amellett, hogy önálló, remek kiegészítője legyen az iOS rendszernek is. Az Apple Watch működése úgy teljes, ha közben az iPhone modellel is együttműködik: jópár alkalmazás az iPhone képességeit veszi igénybe, például rajta keresztül kér le információkat az internetről, vagy az iPhone méréseit, adatait jeleníti meg. Vannak vezérlő alkalmazások, amelyek az iPhone Bluetooth 5.0 képességeire építve teszik lehetővé a karról történő irányítást. És vannak persze olyan alkalmazások, amelyek az iOS-től teljesen függetlenül, az óra hardveres képességeit aknázzák ki.

Az Apple Watch működésének alapja az érintőkijelző, amely ráadásul Force Touch képességgel is rendelkezik, vagyis képes különbséget tenni a különböző tapintások ereje között. Az oldalán egy klasszikus gomb mellett található a fő analóg kiegészítője: a digitális korona. Ez a benyomható és tekerhető gomb tartogat minden olyan funkciót, amely teljessé teszi a használat tökéletes élményét.

Különleges megoldás, de több és több Apple eszközben jelenik meg a Taptic Engine nevű kiegészítő, amely finom rezgéseket képes kelteni a Force Touch kijelző használatakor. Az Apple Watch ezt használja az értesítések beérkezésekor, de például hívásnál vagy ébresztésnél is ezzel jelez. Az Apple nagyon komolyan ügyelt arra, hogy az Apple Watch ne adjon ki kellemetlen hangokat, ezért igen finomakat csipog, amennyiben a hívásokat rajta keresztül fogadjuk, csengőhangja visszafogott, de jól azonosítható és rezgéssel párosul.

Az Apple Watch hazai környezetben való használata során előnyös vonása, hogy az iPhone révén képes beszédfelismerésre, így rajta keresztül válaszolhatunk diktálás formájában egy üzenetre, illetve a jópár előre definiált válaszból is válogathatunk egy-két bökéssel. Amennyiben a beszédfelismerés nem sikeres, a hangot lehetőség van fájlként elküldeni.

Az Apple Watch működése oly természetesen kapcsolódik be a mindennapjainkba, olyannyira megszokjuk az élményt, hogy kezünket felemelve bekapcsol a kijelzője, hogy a tételmondatnak megfelelően viselésével életvitelünk elengedhetetlen kényelmi elemévé válik.

Apple Watch Series 3 GPS, 38mm - asztroszürke fekete sport szíjjal

Asztroszürke színű sport karóra, fekete színű szilikon karpánttal.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

61 409,45 Ft + áfa

Bruttó 77 990 Ft

Apple Watch Series 3 GPS, 38mm - ezüst aluház fehér szíjjal

Ezüstszürke színű sport karóra, hófehér színű szilikon karpánttal.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

61 409,45 Ft + áfa

Bruttó 77 990 Ft

Apple Watch Series 3 GPS, 42mm - asztroszürke fekete szíjjal

Asztroszürke színű sport karóra, fekete színű szilikon sportszíjjal.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

69 283,46 Ft + áfa

Bruttó 87 990 Ft

Apple Watch Series 3 GPS, 42mm - ezüstszürke fehér szíjjal

Ezüstszürke színű sport karóra, hófehér szilikon karpánttal.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

69 283,46 Ft + áfa

Bruttó 87 990 Ft