SteelSeries Nimbus játékvezérlő

SteelSeries Nimbus Bluetooth alapú játékkontroller iOS és tvOS rendszerekhez

Ár: bruttó 24 990 Ft


A tvOS alapú Apple TV készülékek egyik legvonzóbb képessége, hogy immáron nem csak AirPlay tükrözésre és filmek megnézésére van módunk, hanem akár játékokat is élvezhetünk a televíziónk nagy képernyőjén. Az Apple TV Remote sokféle képességgel rendelkezik, de az igazán elszánt játékosok számára egy dedikált vezérlő a tökéletes eszköz a vezetéshez, lövéshez, birkózáshoz - az Apple-lel szorosan együttműködve a szakmában legendának számító SteelSeries cég alkotta meg a játékkontrollerét, amely annyira illeszkedik az Apple ökoszisztémába, hogy Lightning csatlakozón keresztül töltődik. 

A SteelSeries Nimbus vezérlő megoldás Bluetooth alapú, így az Apple TV készülék negyedik generációjához tudjuk használni a tvOS rendszerre elérhető játékokhoz, továbbá az iOS eszközeinkhez is párosíthatjuk, és az iPhoneiPad és iPod touchfelületére kapható játékokban is használhatjuk a kézre álló, kényelmes kivitelű fekete vezérlő egységet. A gombok kialakítása a kezünk alá dolgozik, így akár kanyarodásról, főhősünk szétnézéséről, ugrásáról, bukfencéről, fegyvernem váltásáról vagy éppen virtuális repülőgépünk felszállásának vezérléséről van szó, biztos, hogy a szükséges gomb kezünkre áll. 

Az App Store-ban több száz olyan játékot találunk, amelyekben hasznát tudjuk venni a SteelSeries Nimbus vezérlőnek. A játékélmény új szintre emelkedik ezen kiegészítő jóvoltából.

A Menu gomb segítségével az Apple TV felületére térhetünk vissza, és természetesen ott is módunk van vezérelni, léptetni, vagyis kvázi Apple TV távirányítóként is használható a SteelSeries Nimbus. 

A gyártó beépített akkumulátorral szereli a Bluetooth 4.1 szabványú eszközét, amely akár 40 óra üzemidőt is biztosít, hogy ne kelljen naponta tölteni, hanem akár egy hétig is a rendelkezésünkre álljon a napi néhány órás játék mellett. 

Részletes technikai paraméterek

6,32 x 11 x 15 centiméter
242 gramm tömeg
Beépített lítiumionos akkumulátor
Lightning kábel a töltéshez
Bluetooth 4.1 szabványú energiatakarékos eszköz

Kompatibilis az iPhone 4S vagy újabb telefonokkal, az iPod touch 5. és 6. generációjával, az iPad (3. generációs) vagy újabb modellekkel, illetve az Apple TV 4. generációs készülékkel tvOS rendszerrel.


SteelSeries Nimbus

SteelSeries Nimbus Bluetooth alapú játékvezérlő az iOS és tvOS alapú játékokhoz sokféle funkcióval.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

19 677,17 Ft + áfa

Bruttó 24 990 Ft