Moshi HDMI-VGA Adapter hang kimenettel

Összeköttetés a klasszikus analóg videó megjelenítők és a modern HDMI csatlakozós Apple TV között analóg minijack hang átvitellel.

Ár: bruttó 8 500 Ft


A Moshi hagyományosan igényes kivitelű átalakítói közül a Mac mini és Apple TV felhasználók számára kínált HDMI-VGA átalakító révén a gyártó egészen sok legyet ütött le egyetlen csapással. A VGA, bár lassan az otthonokból kikopik, az intézményi és céges környezetekben még várhatóan évekig jelen lesz. A HDMI viszont egyre több területen jelenik meg - a HDMI-VGA átalakító így hát logikusan felmerülő igényre reagál, és biztosít átjárást a szabványok között.

A HDMI az utóbbi években nem csak az Apple TV termékvonalon jelent meg, hanem a Mac Pro és a Mac mini is magán viseli, illetve bármely egy Mac-en elérhető egy külön megvásárolható adapter jóvoltából. A HDMI képes egyrészt nagy felbontású képet, másrészt hangot is átvinni a Mac irányában egy megjelenítőre. Ráadásul a használata révén a pro gépeinken nem szükséges lefoglalni a Thunderbolt kaput, hanem a videó kimenet céljaira egy kimondottan ezen célból jelen lévő csatlakozót használhatunk.

A Moshi HDMI-VGA adaptere nem csupán analóg videó jelet továbbít a digitális videó jelből, hanem rendelkezik egy minijack kimenettel is annak érdekében, hogy analóg hangrendszerünket is csatlakoztatni tudjuk, és megszólaltassuk az esetlegesen kiküldött hangot is a kép megjelenése mellett. A VGA ugyebár csak videó kimenet, hangot nem továbbít, ezért kell külön kivinni a hangot.

A Moshi megoldása kiváló lehet Mac Pro és Mac mini modellekhez, de használhatjuk például akkor is, ha az iPad készülékünkhöz csak Lightning Digital AV Adapter kerület beszerzésre, amelyen HDMI kimenet van. Emellett bármely olyan Mac-hez is csatlakoztatható, amelyet Mini DisplayPort HDMI adapterrel használunk. Mivel az Apple TV is HDMI kimenettel rendelkezik, természetesen hozzá is lehetőségünk van csatlakoztatni, és a segítségével analóg technológiát használó kivetítőn jeleníthetjük meg a forrásból érkező mozgóképet.

A Moshi HDMI-VGA Adapter igazán hasznos bárki számára, aki valamely HDMI forrásból szeretne klasszikus analóg képmegjelenítő technikára jelet továbbítani úgy, hogy nem mond le a hang megszólaltatásának lehetőségéről sem.

A Moshi HDMI-VGA Adapter megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Moshi HDMI VGA Adapter hang kimenettel

HDMI forrásról működő átalakító analóg VGA kimenettel és analóg minijack aljzattal a hang kivezetéshez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

6 692,91 Ft + áfa

Bruttó 8 500 Ft