H-Squared TV tray

Apple TV falra szereléséhez szolgáló műanyag konzol.

Ár: bruttó 12 000 Ft


Az Apple TV (4. generáció) gyönyörű és praktikus kis eszköz, hiszen bárhol könnyedén elhelyezhetjük: a televízióhoz kapcsolódó házimozi erősítő mellett elfér a polcon, illetve a HDMI-HDMI kábelünk hosszának függvényében akár egy különálló szekrényen is elhelyezhetjük. A H-Squared TV Tray nevű műanyag megoldása erre a feladatkörre kínál elegáns és okos megoldást, kiemelve a termék eleganciáját. 

A H-Squared TV Tray egy fekete színű műanyag sín, amelybe az Apple TV (4. generáció) kis méretű, fekete színű szerkezete könnyedén belehelyezhető, és ezt követően szekrény oldalára, falra, álmennyezetre is szerelhető, ahová éppen optimálisan el tudjuk helyezni a készüléket. 

Az Apple TV (4. generáció) könnyű és kis méretű, így bárhol egyszerűen elhelyezhető, nem igényel nagy teherbírású tartó felületet akkor sem, ha például egy lambéria bevonatú plafonba szereljük, de a gipszkarton álmennyezet teherbírását sem teszi próbára. 

A H-Squared elegáns megoldása szabadon hagyja a készülék hátoldalát, így kényelmesen belevezethetjük a tápkábelt, a HDMI kapcsolatot és az Ethernet kábelt az Apple TV (4. generáció) készülékbe. Ezek a kábelek az Apple TV (4. generáció) tetején emelkednek ki, tehát a kábelezést így kell megoldani. Az elhelyezés előtt praktikus lehet behúzni ezeket a kábeleket a lehetőségeknek megfelelően a bútorzatba vagy a gipszkarton fal mögé, így a kábelek megjelenését minimálisra korlátozhatjuk, szinte teljesen el is tüntethetjük. A H-Squared TV Tray a falra szerelve helyesen álló Apple logóval elhelyezve jelenik meg, így impozáns eleme lehet a falnak. Köszönhetően szellős kialakításának, nem csökkenti az Apple TV hőleadó képességét, sőt, a készülék jobban tud lélegezni, mintha például egy forró erősítő mellé lenne berejtve, vagy a szintén nagy mértékben hőt leadó televízió környékére raknánk. 

Mind vízszintesen a plafonra, mind függőlegesen a falra vagy szekrény oldalára szerelve működőképes marad a távvezérlő, hiszen a gyári Apple TV Remote (Siri Remote) Bluetooth alapú, de a régebbi távvezérlők infra hullámai is visszaverődnek a falakról.

A fekete színű H-Squared TV Tray a negyedik generációs, elődjénél vastagabb Apple TV modellekhez megvásárolható az iJoe.hu-tól. 

A csomag a tokon kívül a fenti illusztráción látható, két darabos tipli- és csavarszettet is tartalmaz a felhelyezéshez. 

H-Squared TV tray 4

Apple TV falra szereléséhez szolgáló fekete színű műanyag konzol.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

9 448,82 Ft + áfa

Bruttó 12 000 Ft