Elago R1 Intelli Case for Apple TV Remote szilikontok

Fekete színű, mágneses hátlappal ellátott praktikus védőtok az Apple TV Remote számára.

Ár: bruttó 6 990 Ft


Az Apple által 2015-ben bemutatott Apple TV Remote, más néven Siri Remote az egyik legkiválóbb Apple kiegészítő, amely az utóbbi években megjelent a piacon. Használata kényelmes, ám kecsessége miatt fokozottan ki van téve annak a veszélynek, hogy elejtjük, ráadásul előfordulhat, hogy amikor szükségünk volna rá, nem találjuk. Mindkét problémára megoldást mutatott be az Elago cég az R1 Intelli Case nevű termékével, amely elegáns fekete színben simul a termékre!


Az Elago R1 Intelli Case for Apple TV Remote látszólag egy egyszerű fekete szilikontok, amely azonban sokkal többet nyújt ennél. A gyártó nem csak a kényelmes tapintás és stabil tartást lehetőségét építette bele a tokjába, hanem csuklópántot is biztosít a termékhez, megspórolva az Apple által tok nélkül kínált, hasonló áru csuklópánt beszerzésének költségét. Két darab kicsiny neodímium mágnes révén ráadásul a tok arra is alkalmas, hogy valamely jól látható fémfelülethez rögzítsük a távvezérlőt, így mindig kéznél legyen, amikor szükség van rá! 


A fekete színű szilikontokba könnyedén behelyezhetjük az Apple TV Remote terméket, amely működését természetesen nem zavarja sem a tok, sem a benne lévő mágnes. A távvezérlő Lightning csatlakozója szabad, és infravörös portja is nyitott, hogy a jelet továbbítani tudja az érintett készülékek irányába. A mágnes révén műszaki cikkekhez, csövekhez, ágytámla fém részéhez is rögzíthetjük a távvezérlőt, hogy az mindig kéznél legyen, és ne keveredjen el. 


Az Elago R1 Intelli Case for Apple TV Remote megfelelő védelmet nyújt ahhoz is, ha elejtenénk a távvezérlőt, bár a szilikontokban tárolva sokkal kisebb az esélye annak, hogy kicsússzon a kezünkből még akkor is, ha például egy autóverseny szimulátorral játszunk épp.

Részletes technikai paraméterek

Vastagság: 13,07 milliméter
Szélesség: 42,42 milliméter
Hosszúság: 128,53 milliméter
Infra nyílás: 6,9 milliméter
Lightning nyílás: 8,22 milliméter
Karpánt hossza: 240 milliméter