Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
A Twelve South BookBook termékcsalád minden idők egyik legnépszerűbb, külső gyártó által készített tok vonala az iPhone készülékek különböző generációihoz. Az iPhone 7 / 8 és iPhone 7 / 8 Plus modellkehz kínált változatok tovább viszik a tok jellegzetes megjelenését, és felhasználják az évek alatt megszerzett tapasztalatokat, hogy még sokoldalúbb megoldást nyújtsanak az aktív iPhone felhasználók számára.

A BookBook tokok iPhone 7 / 8 és iPhone 7 / 8 Plus generációi többféle funkciót kínálnak egyben: a vonzó megjelenésű bőrtok hátlapja meghajlik, és az előlapján megtámasztható, így újszerű állvány funkciót is biztosít, míg a belső, puha tapintású műanyag keret akár ki is vehető a BookBook belsejéből, és olyankor is vékony védőtokként funkcionál, ha az iPhone nincsen a bőrtokban! Ennek jóvoltából akár autóban is használható például egy Just Mobile Xtand Vent tartóban elhelyezve.A Twelve South BookBook iPhone 7 / 8 és iPhone 7 / 8 Plus tokok elegáns fekete vagy koptatott barna bőr kivitelben kaphatóak. A tok előlapja nem csak fedi a készüléket, hanem különféle kártya alapú igazolványok tárolására is alkalmas - az iPhone 7 / 8 tok esetén négy darab, az iPhone 7 / 8 Plus tok esetén öt darab ilyet tud befogadni. A legelső, teljesen körülvett műanyag kártya kivételét a fedő fólián lévő nyílás könnyíti. A műanyag lapok mögötti rész is zseb - ott egyéb kisebb iratot, lottó szelvényt, készpénzt tudunk elhelyezni. A gyártó ügyelt arra, hogy a tokban lévő készülék beszélgetésre való használatakor hátra kell hajtanunk az előlapot, így a hajtás pontokat még finomabbra alkotta meg.A TwelvSouth BookBook iPhone tok ezáltal nem csak a telefonunk tárolásának funkcióját veszi át, hanem a pénztárcánk képességeivel is kiegészül.

Az iPhone 7 / 8 és iPhone 7 / 8 Plus modellek különlegessége a kivehető belső műanyag keret: az iPhone hátlapjára pattanó tok hat ponton kapaszkodik a bőr hátlaphoz. Kivenni akkor tudjuk, ha a bőrtok ki van nyitva, és balra eltoljuk a készüléket. Amikor csak az iPhone könnyed élményét szeretnénk magunkkal vinni - például fotózáshoz, filmezéshez -, és nincsen szükségünk kártyákra, okmányokra, egyszerűen ki tudjuk venni a finom tapintású műanyag hátlapot, és nem mondva le a védelemről magunkkal vinni a telefont, míg a bőr felületet benne a fontos kártyákkal elzárhatjuk biztos helyre. Remek lehetőség ez a gyermekkel rendelkező felhasználók számára is: úgy adhatjuk oda az iPhone-t a gyermeknek játszani, hanem kell az összes fontos igazolványunkat is átadni és kockáztatni azok esetleges elveszítését.A kivehető műanyag keret nagyon hasznos az autós használathoz is: a BookBook puha bőr alapanyaga kevésbé állna stabilan egy autós tartóban, de a kivehető műanyag kerettel minden gond nélkül befogathatjuk a telefonunkat egy Just Mobile Xtand Vent tartóba.

Az iPhone nem csak népszerű telefon, de a világ legnépszerűbb fényképezőgépe is egyben. Ennek megfelelően a Twelve South úgy alkotta meg a BookBook tokjait, hogy a kamerát ne fedjék el, hanem az Apple irányadásainak megfelelő kivágás legyen a tok hátán. Ahogy a témát meglátjuk, rögtön használhatjuk a telefon képességeit: a tok nem áll a kamera útjába.Természetesen a Twelve South BookBook iPhone 7 / 8 és iPhone 7 / 8 Plus széria megőrizte azt a stílust, amely miatt oly sokan rajonganak érte: régies bőr kialakítása remek kontrasztot sugároz az ultramodern iPhone készülékkel szemben, ez teszi olyan harmonikussá a két termék képezte egységet. A bőrtok minden irányból védi a telefont, így egy leejtésnél látványosan csökken a sérülés kockázata.

A Twelve South BookBook termékcsaládja remekül illeszkedik egymáshoz: ugyanazt a stílust alkalmazhatjuk a MacBook Air, az iPad és az iPhone készülékünk esetén. A BookBook tok kitűnően álcázza a benne tárolt készüléket, és bár A könyvtolvaj című alkotás óta azt nem jelenthetjük ki, hogy a lopástól megvédi, de a gyanútlan érdeklődők szemei elől mindenképpen elfedi a benne tárolt értékes készüléket.Méret információk:
iPhone 7 / 8 modell: 139,6 mm x 72,8 mm x 20 mm; 65 gramm tömeg
iPhone 7 / 8 Plus modell: 160 mm x 85 mm x 20 mm; 91 gramm

A Twelve South BookBook iPhone 7 / 8 és iPhone 7 / 8 Plus tokok megvásárolhatóak az iJoe.hu Apple kereskedéstől.
Ára: 13.378 forint+áfa (bruttó 16.990 Ft)

iPhone 7 / 8 változat vásárlása

iPhone 7 / 8 változat: fekete

iPhone 7 / 8 változat: barna

iPhone 7 / 8 modell: 139,6 mm x 72,8 mm x 20 mm; 65 gramm tömeg

iPhone 7 / 8 Plus verzió vásárlása

iPhone 7 / 8 Plus változat: fekete

iPhone 7 / 8 Plus változat: barna

iPhone 7 / 8 Plus modell: 160 mm x 85 mm x 20 mm; 91 gramm tömeg


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu