Touch Bar felülettel rendelkező MacBook Pro 13" mobil számítógép rendelés

A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
Általános szerződési feltételeinket (ászf) ide kattintva ismerheti meg a vállalkozás információival együtt…
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
MacBook Pro 13" egyedi konfiguráció
Retina kijelzős MacBook Pro (Mid-2017) modell 3,1 GHz Intel Core i5 processzorral, 16 GB 2133 MHz memóriával, 256 GB PCI Express SSD-vel, magyar billentyűzettel, Touch Bar felülettel, asztroszürke színben, négy Thunderbolt 3 kapuval.
752000 Ft

MacBook Pro 13" egyedi konfiguráció

Retina kijelzős MacBook Pro (Mid-2017) modell 3,1 GHz Intel Core i5 processzorral, 16 GB 1233 MHz memóriával, 256 GB PCI Express SSD-vel, magyar billentyűzettel, Touch Bar felülettel, ezüstszürke színben, négy Thunderbolt 3 kapuval.
752000 Ft
AppleCare garanciabővítés
AppleCare Protection Plan a MacBook Pro gépek mellé, amely a vásárlástól számított 3 év garanciát, technikai támogatás, és a gép mellé használt Apple kiegészítők (AirPort, 45 Wattos töltő) garanciabővítését is tartalmazza.
Kedvezményes ár gép mellé vásárolva!
65000 Ft

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) Thunderbolt 2 Adapter

A MacBook Pro mobil számítógép USB-C formátumú Thunderbolt 3 kapuját alakítja át a korábbi Thunderbolt és Thunderbolt 2 szabványnak megfelelő alakúra. Kétirányban működő adapterről van szó, vagyis Thunderbolt 3 eszközök Thunderbolt 2 kapuval szerelt Mac-ekhez való csatlakoztatására is alkalmas.
Típusszám: MMEL2ZM/A
15990 Ft

Apple USB-C to USB Adapter

A MacBook mobil számítógépek USB-C felületét alakítja hagyományos USB 3.0 Type-A foglalattá adatátviteli célra, például régi nyomtatók, digitális fényképezőgépek, lapolvasók csatlakoztatására, iOS eszközök, iPod modellek szinkronizálására.
Típusszám: MJ1M2ZM/A
7500 Ft

Apple USB-C 2 méteres adatkábel

USB-C adatkábel az Apple-től fehér színben 2 méteres hosszúságban, amely a MacBook modellek töltésére alkalmas, illetve támogatja a két MacBook közötti adatátvitelt is. A MacBook szériatartozéka, külön megvásárolható és a 61 Wattos töltővel használható.
Típusszám: MJWT2ZM/A
7500 Ft

Apple 61 Wattos falitöltő

USB-C kapuval felszerelt falitöltő cserélhető fejjel a MacBook mobil számítógépek mellé. A MacBook gépek szériatartozéka, külön beszerezve remek megoldás tartalék töltőként való használatra.
Típusszám: mnf72z/a
24990 Ft

USB-C VGA Multiport Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook mobil számítógép részére biztosít VGA kimenetet régi kijelzők, televíziók, elterjedt kivetítők kapcsolatához, egy standard USB 3.0 Type A kaput, valamint a töltésre és adatcserére is alkalmas USB-C kaput ez az adapter. Alapvető kiegészítő, ha VGA csatlakozós kivetítőre szeretnénk képet kiküldeni a MacBook mobil számítógépről.
Típusszám: MJ1L2ZM/A
27990 Ft

USB-C Digital AV Multiport Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook mobil számítógép részére biztosít HDMI kimenetet, egy standard USB 3.0 Type A kaput, valamint a töltésre és adatcserére is alkalmas USB-C kaput ez az adapter. Alapvető kiegészítő, ha digitális videót és hangot szeretnénk kiküldeni a MacBook mobil számítógépről.
Típusszám: MJ1K2ZM/A
27990 Ft

Lightning USB-C kábel 1 méter

Az Apple által a MacBook és az iOS eszközök közvetlen, adapter nélküli összekapcsolására alkotott 1 méteres fehér színű kábel Lightning és USB-C végekkel.
9990 Ft

Lightning USB-C kábel 2 méter

Az Apple által a MacBook és az iOS eszközök közvetlen, adapter nélküli összekapcsolására alkotott 2 méteres fehér színű kábel Lightning és USB-C végekkel.
13990 Ft

AIINO USB-C Adapter

Fekete színű, rendkívül kicsi kialakítású USB-C USB-A átalakító, amely USB 3.0 sebességgel, 5 Gb/s rátával képes adatot továbbítani, illetve 2,1 Amper áramerősséget továbbít, meghajtva akár az Apple USB SuperDrive egységet is.
3500 Ft

Moshi USB-C Car Charger

Autós töltő egy darab 30 Wattos USB-C kapuval és egy darab 12 Wattos USB-A kapuval két eszköz egyidejű töltésére. Az USB-C kapu segít szinten tartani a MacBook Pro 13" modell akkumulátorát utazás közben, illetve lassú tempóban tölti azt.
9990 Ft

TwelveSouth BookArc - ezüstszürke

Gyönyörű fém tartó ív a MacBook és bármely MacBook Pro elegáns asztali tárolására összecsukott módban. Aluszürke színben.
16000 Ft

TwelveSouth BookArc - asztroszürke

Gyönyörű fém tartó ív a MacBook és bármely MacBook Pro elegáns asztali tárolására összecsukott módban. Asztroszürke színben.
16000 Ft

Moshi USB-C USB mikró-B kábel

Sokféle gyors külső periféria USB 3.0 kapcsolatához nyújt összeköttetést az USB mikró-B port, amelyhez közvetlen csatlakoztatási lehetőséget nyújt ez a kábel. Kínálatunkban például a Monster Digital Overdrive Mini USB-s SSD-k használják ezt a kábelvéget.
3990 Ft

LMP USB-C HDMI kábel

Átalakító és kábel egyben: 2 méteres megoldás az USB-C és Thunderbolt 3 kapuval szerelt Mac gépek csatlakoztatásához egy HDMI megjelenítőre, televízióra vagy kivetítőre.
10000 Ft

Moshi iGlaze MacBook Pro 13" tok

Könnyű kivitelű, matt áttetsző megjelenésű védőtok a MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellek aljára és a kijelző hátára. Az alsó rész finoman elemeli a gépet az asztallaptól, hogy jobb szellőzést biztosítson. A műanyag hátlap és alj könnyen felhelyezhető és eltávolítható.
13000 Ft

Moshi iGlaze MacBook Pro 13" tok

Könnyű kivitelű, matt füstszürke megjelenésű védőtok a MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellek aljára és a kijelző hátára. Az alsó rész finoman elemeli a gépet az asztallaptól, hogy jobb szellőzést biztosítson. A műanyag hátlap és alj könnyen felhelyezhető és eltávolítható.
13000 Ft

Moshi Codex 13" - bordó

Burgundivörös kézitáska a MacBook Pro 13" Touch Bar modellekhez kényelmes fogantyúval, gumival megerősített belső sarkakkal.
20000 Ft

Moshi Codex 13" - fekete

Fekete színű kézitáska a MacBook Pro 13" Touch Bar modellekhez kényelmes fogantyúval, gumival megerősített belső sarkakkal.
20000 Ft

Satechi USB-C Power Meter

USB-C és Thunderbolt 3 kapukra helyezhető berendezés, amely a porton áthaladó feszültség, teljesítmény és áramerősség mérésére szolgál. Kék színű LED fénnyel írja ki a teljesítmény adatokat.
6990 Ft

Moshi Helios Mini

Elegáns vegán bőr hátitáska szavanna bézs színárnyalatban a MacBook Pro 13" funkciógombos és Touch Baros (Thunderbolt 3) modellekhez kényelmes belső tároló rekeszekkel, kézi fogantyúval.
30000 Ft

Moshi Helios Mini

Elegáns vegán bőr hátitáska olívazöld színárnyalatban a MacBook Pro 13" funkciógombos és Touch Baros (Thunderbolt 3) modellekhez kényelmes belső tároló rekeszekkel, kézi fogantyúval.
30000 Ft

AIINO USB-C kártyaolvasó

A MacBook Pro ezüst színéhez illeszkedő kialakítású, alumínium felületű kártyaolvasó SD és mikró-SD nyílással, valamint egy szabad USB-A formátumú USB 3.0 csatlakozóval.
5990 Ft

AIINO USB-C kártyaolvasó

A MacBook Pro asztroszürke színéhez illeszkedő kialakítású, alumínium felületű kártyaolvasó SD és mikró-SD nyílással, valamint egy szabad USB-A formátumú USB 3.0 csatlakozóval.
5990 Ft

dbramante1928 Rungsted

Csúcskategóriás dán kézműves bőrtok a legmagasabb minőségű, teljes barkás marhabőrből a MacBook Pro 13" modellek számára kellemes barna színben.
19990 Ft

dbramante1928 Rungsted

Csúcskategóriás dán kézműves bőrtok a legmagasabb minőségű, teljes barkás marhabőrből a MacBook Pro 13" modellek számára elegáns fekete színben.
19990 Ft

Moshi Muse 13” - Szahara bézs

Elegáns és vékony kivitelű, cipzár és tépőzár nélküli védőtok a MacBook Pro 13“, MacBook Air 13” és iPad Pro 12,9” modellek szállítására. Külső zsebbel is rendelkezik, amelybe videó adaptereket, töltőkábelt helyezhetünk. Szahara bézs színben
11990 Ft

Moshi Muse 13” - grafitszürke

Elegáns és vékony kivitelű, cipzár és tépőzár nélküli védőtok a MacBook Pro 13“, MacBook Air 13” és iPad Pro 12,9” modellek szállítására. Külső zsebbel is rendelkezik, amelybe videó adaptereket, töltőkábelt helyezhetünk. Grafitszürke színben
11990 Ft

A megadott mennyiségek árai: Ft

 


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás a vételár beérkezését követő futár- vagy postai szállítással
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'macbook':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.


 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu