MacBook 12" Retina kijelzős mobil számítógép rendelés

A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
Általános szerződési feltételeinket (ászf) ide kattintva ismerheti meg a vállalkozás információival együtt…
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
MacBook 12" arany
Alap kiépítésű MacBook 12" Retina kijelzős modell arany színben 1,2 GHz-es Intel Core m3 processzorral, 8 GB memóriával, 256 GB PCI Express tárhellyel, magyar billentyűzettel, 10 órás akkumulátor idővel, egy év garanciával.
499990 Ft
MacBook 12" ezüstszürke
Alap kiépítésű MacBook 12" Retina kijelzős modell ezüstszürke színben 1,2 GHz-es Intel Core m3 processzorral, 8 GB memóriával, 256 GB PCI Express tárhellyel, magyar billentyűzettel, 10 órás akkumulátor idővel, egy év garanciával.
499990 Ft
MacBook 12" asztroszürke
Alap kiépítésű MacBook 12" Retina kijelzős modell asztroszürke színben 1,2 GHz-es Intel Core m3 processzorral, 8 GB memóriával, 256 GB PCI Express tárhellyel, magyar billentyűzettel, 10 órás akkumulátor idővel, egy év garanciával.
499990 Ft
MacBook 12" rózsaarany
Alap kiépítésű MacBook 12" Retina kijelzős modell rózsaarany színben 1,2 GHz-es Intel Core m3 processzorral, 8 GB memóriával, 256 GB PCI Express tárhellyel, magyar billentyűzettel, 10 órás akkumulátor idővel, egy év garanciával.
499990 Ft
AppleCare garanciabővítés
AppleCare Protection Plan a MacBook gépek mellé, amely a vásárlástól számított 3 év garanciát, technikai támogatás, és a gép mellé használt Apple kiegészítők (AirPort, 29 Wattos töltő) garanciabővítését is tartalmazza.
Kedvezményes ár gép mellé vásárolva!
65000 Ft

Apple USB-C to USB Adapter

A MacBook mobil számítógépek USB-C felületét alakítja hagyományos USB 3.0 Type-A foglalattá adatátviteli célra, például régi nyomtatók, digitális fényképezőgépek, lapolvasók csatlakoztatására, iOS eszközök, iPod modellek szinkronizálására.
Típusszám: MJ1M2ZM/A
7500 Ft

Apple USB-C 2 méteres adatkábel

USB-C adatkábel az Apple-től fehér színben 2 méteres hosszúságban, amely a MacBook modellek töltésére alkalmas, illetve támogatja a két MacBook közötti adatátvitelt is. A MacBook szériatartozéka, külön megvásárolható és a 29 Wattos töltővel használható.
Típusszám: MJWT2ZM/A
7500 Ft

Apple 29 Wattos falitöltő

USB-C kapuval felszerelt falitöltő cserélhető fejjel a MacBook mobil számítógépek mellé. A MacBook gépek szériatartozéka, külön beszerezve remek megoldás tartalék töltőként való használatra.
Típusszám: MJ262Z/A
17990 Ft

USB-C VGA Multiport Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook mobil számítógép részére biztosít VGA kimenetet régi kijelzők, televíziók, elterjedt kivetítők kapcsolatához, egy standard USB 3.0 Type A kaput, valamint a töltésre és adatcserére is alkalmas USB-C kaput ez az adapter. Alapvető kiegészítő, ha VGA csatlakozós kivetítőre szeretnénk képet kiküldeni a MacBook mobil számítógépről.
Típusszám: MJ1L2ZM/A
27990 Ft

USB-C Digital AV Multiport Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook mobil számítógép részére biztosít HDMI kimenetet, egy standard USB 3.0 Type A kaput, valamint a töltésre és adatcserére is alkalmas USB-C kaput ez az adapter. Alapvető kiegészítő, ha digitális videót és hangot szeretnénk kiküldeni a MacBook mobil számítógépről.
Típusszám: MJ1K2ZM/A
27990 Ft

Lightning USB-C kábel 1 méter

Az Apple által a MacBook és az iOS eszközök közvetlen, adapter nélküli összekapcsolására alkotott 1 méteres fehér színű kábel Lightning és USB-C végekkel.
9990 Ft

Lightning USB-C kábel 2 méter

Az Apple által a MacBook és az iOS eszközök közvetlen, adapter nélküli összekapcsolására alkotott 2 méteres fehér színű kábel Lightning és USB-C végekkel.
13990 Ft

TwelveSouth BookArc

Gyönyörű fém tartó ív a MacBook (és bármely MacBook Pro vagy MacBook Air) elegáns asztali tárolására összecsukott módban.
16000 Ft

Just Mobile AluCable USB-C átalakító

A MacBook USB-C csatlakozójára van lehetőségünk USB A típusú csatlakozót kapcsolni akár USB 3.0 sebességgel, 5 Gb/s átvitellel, 3 Amper áramerősséggel.
7800 Ft

LMP USB-C mini dokk - asztroszürke

USB-C csatlakozóval rendelkező, többportos megoldás Gigabit Ethernet, 4K HDMI, USB 3.0 (USB-A) kapukkal, és mikró-SD, illetve SD kártyaolvasókkal. Asztroszürke színben
24990 Ft

LMP USB-C mini dokk - ezüstszürke

USB-C csatlakozóval rendelkező, többportos megoldás Gigabit Ethernet, 4K HDMI, USB 3.0 (USB-A) kapukkal, és mikró-SD, illetve SD kártyaolvasókkal. Ezüstszürke színben
24990 Ft

Moshi USB-C Gigabit Ethernet Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook, illetve a Thunderbolt 3 kapuval szerelt MacBook Pro mobil számítógép klasszikus RJ-45 Ethernet kábelhez való csatlakoztatásának lehetőségét kínálja az Moshi megoldása, amely 10/100/1000 Mb/s, akár Gigabit Ethernet hálózatokhoz képes kapcsolódni, és támogatja a hálózati kapcsolatra történő ébresztés funkcióját is, hátoldalán pedig egy USB-A csatlakozó található.
11990 Ft

SONY 16 GB USB-C pendrive

Elegáns fém burkolatban elhelyezett, rendkívül kis méretű, USB-C és klasszikus USB-A csatlakozóval is ellátott, 130 MB/s olvasási sebességű adathordozó a MacBook modellekhez.
9000 Ft

SONY 32 GB USB-C pendrive

Elegáns fém burkolatban elhelyezett, rendkívül kis méretű, USB-C és klasszikus USB-A csatlakozóval is ellátott, 130 MB/s olvasási sebességű adathordozó a MacBook modellekhez.
12000 Ft

SONY 64 GB USB-C pendrive

Elegáns fém burkolatban elhelyezett, rendkívül kis méretű, USB-C és klasszikus USB-A csatlakozóval is ellátott, 130 MB/s olvasási sebességű adathordozó a MacBook modellekhez.
19000 Ft

Mujjo Sleeve tok

Sötétszürke filc alapanyagú védőtok sárgásbarna bőr hajtókával a MacBook 12" Retina modellekhez kiváló védelemmel, prémium kategóriás megjelenéssel.
25000 Ft

Mujjo Sleeve tok

Sötétszürke filc alapanyagú védőtok szénszürke bőr hajtókával a MacBook 12" Retina modellekhez kiváló védelemmel, prémium kategóriás megjelenéssel.
25000 Ft

Booq Viper kemény védőtok

Fekete színű ballisztikus nejlon alapanyagú védőtok a MacBook modellekhez belső zsebekkel vékonyabb kiegészítők a gép melletti biztonságos szállításához táskán belül.
12990 Ft

Satechi USB-C autós töltő

Arany-fehér színösszeállítású autós töltő egy 36 Wattos USB-C kapuval és egy 12 Wattos USB-A kapuval, így egyszerre tölthetünk vele egy MacBook és egy iPad vagy iPhone készüléket.
9990 Ft

Satechi USB-C autós töltő

Sötétszürke-fekete színösszeállítású autós töltő egy 36 Wattos USB-C kapuval és egy 12 Wattos USB-A kapuval, így egyszerre tölthetünk vele egy MacBook és egy iPad vagy iPhone készüléket.
9990 Ft

Satechi USB-C autós töltő

Ezüst-fehér színösszeállítású autós töltő egy 36 Wattos USB-C kapuval és egy 12 Wattos USB-A kapuval, így egyszerre tölthetünk vele egy MacBook és egy iPad vagy iPhone készüléket.
9990 Ft

Moshi USB-C töltőkábel

Moshi 2 méteres USB-C töltőkábel kábelkötegelővel és töltés kijelző LED fénnyel.
9990 Ft

Apple MacBook 12" bőrtok - éjkék

Ez a puha, mikroszálas bélésű Apple tok a legjobb minőségű európai bőrből készült. Különleges kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosíthat a 12 hüvelykes MacBooknak.
56990 Ft

Apple MacBook 12" bőrtok - barna

Ez a puha, mikroszálas bélésű Apple tok a legjobb minőségű európai bőrből készült. Különleges kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosíthat a 12 hüvelykes MacBooknak.
56990 Ft

Moshi USB-C USB mikró-B kábel

Sokféle gyors külső periféria USB 3.0 kapcsolatához nyújt összeköttetést az USB mikró-B port, amelyhez közvetlen csatlakoztatási lehetőséget nyújt ez a kábel. Kínálatunkban például a Monster Digital Overdrive Mini USB-s SSD-k használják ezt a kábelvéget.
3990 Ft

Moshi Symbus mini dokk

USB-C alapú mini dokk megoldás 4K HDMI hang és videó kimenettel (30 Hz), két darab USB-A formátumú csatlakozóval, valamint Gigabit Ethernet hálózati konnektorral, és a külső táp jóvoltából USB-C alapú töltéssel.
39990 Ft

Goobay USB-C DisplayPort adapter

1920 x 1200 maximális felbontást támogató átalakító a MacBook USB-C kimenetéhez a piacon elterjedt DisplayPortos monitorok csatlakoztatására.
9900 Ft

Satechi USB-C Multiport Adapter

USB-A 3.0, Gigabit Ethernet, USB-C töltőport, mikró-SD és SDXC kártya foglalat, valamint 4K HDMI kimenet (30 Hz) egyetlen multiport adapterben!
24990 Ft

Xtorm Power Bank Essential 12000

12000 milliamperórás, USB-C töltési képességgel rendelkező lítiumionos tartalék akkumulátor a MacBook modellek mellé, amely alkalmas más USB eszközök töltésére is.
25000 Ft

Moshi ClearGuard MB

Átlátszó, víztiszta kivitelű billentyűtakaró a MacBook 12" Retina modellek, valamint a MacBook Pro 13" funkciógombos Thunderbolt 3 modellekre magyar és európai kiosztású billentyűzetekre.
6000 Ft

A megadott mennyiségek árai: Ft

 


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás a vételár beérkezését követő futár- vagy postai szállítással
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'macbook':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.


 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu