Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
Az Apple a mobil számítógépein nem ritkán a legújabb szabványú monitor csatlakozókat használja, miközben a piac évekkel lemaradva kullog utána. Ilyen volt a nagy felbontású tartalom továbbítására alkalmas Mini DVI kapcsolat, ennek mikró változata, illetve a napjainkra teljes mértékben standarddá vált Mini DisplayPort csatlakozó, amely 2009-ben az összes Macintosh-on megjelent, és napjainkra a Thunderbolt foglalatba integrálva található meg a termékpalettán.

Ezen a lapon az Intel alapú Macintosh számítógépekhez elérhető kábeleket listázzuk, amelyek a ma kapható gépek mindegyikéhez megfelelőek, illetőleg az utóbbi évek Mac termékeihez illeszthetők. Rendelés az árakra kattintva lehetséges.

Apple Thunderbolt adatkábelek
Apple Thunderbolt Gigabit Ethernet Adapter
Apple Thunderbolt FireWire 800 Adapter
Apple USB Ethernet Adapter Mac-hez és iPad Pro modellekhez…
Apple USB-C 2 méteres adatkábel MacBook modellekhez
Apple USB-C multiport adapterek MacBook modellekhez (VGA, HDMI)
AIINO USB-C VGA Adapter | AIINO USB-C HDMI 4K Adapter
CableJive sokoldalú dokk konnektor USB adatkábelek
AIINO USB-C Gigabit Ethernet adapter…
Moshi Gigabit Ethernet Cat6 laposkábel…
Moshi Mini DisplayPort to DisplayPort kábel…
Moshi Mini DisplayPort - HDMI kábel
Moshi HDMI-VGA átalakító hang kimenettel…
Moshi 3,5 mm minijack RCA sztereó kábel…
IK Multimedia iLine analóg hang kábel csomag…
USB-C kábelek…
Toslink digitális hang kábel feje…

Az Apple régi LED Cinema Display 24" és 27" monitorja az összes Mini DisplayPort vagy Thunderbolt 1 és Thunderbolt 2 csatlakozós Mac-hez közvetlenül, átalakító nélkül hozzákapcsolható. Az Apple Thunderbolt Display 27" csak a Thunderbolt 1 és Thunderbolt 2 kapuval rendelkező gépekre kapcsolható rá.

Mini DisplayPort videó kimeneti képesség a következő Macintosh számítógépeken található:
MacBook 5,1; MacBook 6,1; MacBook 7,1; MacBook Air 2,1; MacBook Air 3,1; MacBook Air 3,2; MacBook Pro 5,1; MacBook Pro 5,2; MacBook Pro 5,5; MacBook Pro 5,4; MacBook Pro 5,3; MacBook Pro 7,1; MacBook Pro 6,2; MacBook Pro 6,1; iMac 9,1; iMac 10,1; iMac 11,1; iMac 11,2; iMac 11,3; Mac mini 3,1; Mac mini 4,1; Mac Pro 4,1; Mac Pro 5,1
Az oldalon listázott kábelek ezekkel a modellekkel kompatibilisek. Ha nem biztos benne, hogy számítógépéhez milyen kábel kell, a sorozatszám megküldésével lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.

A 2011-2015 között megjelent Macintosh gépeken található Thunderbolt 1 és Thunderbolt 2 csatlakozó teljes mértékben kompatibilis a Mini DisplayPort csatlakozóval, így ha a gépen Thunderbolt 1 vagy Thunderbolt 2 hely található, a Mini DisplayPort kábelek nyugodt szívvel megvásárolhatók.
Thunderbolt 1 és Thunderbolt 2 csatlakozó található minden 2011. után forgalomba került iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini és Mac Pro számítógépen, és ez a kapu a 2016. év végén indult termékfrissítésekig megmaradt. Ezt követően USB-C formátumra tért át az Apple, amely eltérő a Thunderbolt 1, Thunderbolt 2 és Mini DisplayPort kapuktól.

Mini DisplayPort kimenetet az újabb USB-C és Thunderbolt 3 kimeneti gépeken az LMP USB-C Mini DisplayPort Adapter segítségével hozhatunk létre.
LMP USB-C Mini DisplayPort Adapter…


    Mini DisplayPort - VGA Adapter
 

A Mac mini, Mac Pro, MacBook, MacBook Air és MacBook Pro tulajdonosok számára alapvető feladat lehet, hogy a régi monitorok mellett kivetítővel is össze tudják kötni a mobil számítógépüket. Erre a célra szolgál az Apple Mini Display Port - VGA adaptere, amely analóg videó kimenetté alakítja a modern új csatlakozót, amely így egy irányba, a videókártya felől a monitor vagy kivetítő irányába küld képi jelet.Ez a csatlakozó szükséges akkor, ha régi, tipikusan katódsugárcsöves kijelzőre (CRT), vagy kivetítőre kívánjuk csatlakoztatni a mobil számítógépünket.

Megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 8.661 forint+áfa (bruttó 11.000 Ft)


    Mini DisplayPort - DVI Adapter
 

Az új MacBook modellekre úgy tudunk szabványos DVI csatlakozós monitort kapcsolni, ha a Mini Display Port csatlakozót DVI csatlakozóvá alakítjuk. Ennek megoldására szolgál a Mini Display Port - DVI átalakító kábel, amely kizárólag képet továbbít a videókártya irányából a kijelző felé.E kábel segítségével lehet alu házas Apple Cinema Display 20" vagy 23" képátlójú kijelzőt kapcsolni a MacBook, MacBook Pro vagy MacBook Air, Mac mini, iMac vagy Mac Pro gépre kapcsolni.

Megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 8.661 forint+áfa (bruttó 11.000 Ft)

Az Apple kábele a digitális DVI kapcsolatot támogatja, analóg lábakat nem tartalmaz, így további DVI-VGA vagy DVI-videó adaptert fizikailag is lehetetlen rácsatlakoztatni. Csak olyan monitorokhoz használható, amelyek teljes mértékben digitális képátvitelre vannak alkotva, és a szaknyelven DVI-D bemenettel rendelkeznek. (A DVI-I kapcsolat nem támogatott.)


    Mini DisplayPort - duál DVI Adapter
 

A 2009-től megjelent Macintosh modellek Mini DisplayPorttal rendelkeznek, amely a korábbi dupla csatlakozós DVI helyett egy sokkal kisebb méretre zsugorítja az adatátvitel helyét. Annak érdekében, hogy a MacBook Pro tulajdonosok csatlakoztatni tudják az Apple Cinema Display 30" alumínium házas kijelzőt a gépükhöz, egy Mini DisplayPort - duál-DVI átalakítóra van szükségük. Ennek segítségével egyébként bármely DVI csatlakozós eszköz, illetve az Apple Cinema Display 30" is csatlakoztatható.Az Apple Mini DisplayPort duál-DVI adaptere használható több nagy felbontású kijelző csatlakoztatásához is, ám ott sok esetben praktikusabb külső gyártók Mini DisplayPort - DisplayPort adapter használata.

A termék megrendelhető az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 31.417 forint+áfa (bruttó 39.900 Ft)
RENDELÉSRE


Thunderbolt és Mini DisplayPort csatlakozó HDMI átalakítására a Griffin Technology Mini DisplayPort HDMI és DVI átalakítója ajánlott:
Griffin Mini DisplayPort - HDMI (és DVI) átalakító

  ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 

  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu