Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
iJoe.hu AAR > Hangszórók > JBL Charge 3 akkumulátoros Bluetooth hangszóró


JBL Charge 3 akkumulátoros vezeték nélküli hangszóró

A JBL Charge 3 tovább vitte azt, amit az elődeiben megkedveltünk. A JBL a 2016. januári Consumer Electronics Show (CES) keretében, alapvetően téli hangulatban mutatta be a legkedveltebb mobil hangszórójának új generációját, amely a megfelelő irányban halad tovább: kedvelt színei vízálló műszaki cikket rejtenek, méghozzá IPX7 megfelelőséggel. A 6000 milliamperórás akku pedig vagy 20 óra játékidőt, vagy hosszú játékidő mellett töltést biztosít az iOS eszközeink számára. Mindezt a megszokott, basszusban is gazdag hangképpel!

A JBL Charge 3 tökéletes kiegészítő a nyárra, de paraméterei révén az őszi szüret vagy a téli hóban való sportoláshoz is kiváló. A henger alakzatú termék talpakat kapott: az emelvény révén stabilabban áll az alján a hangszóró, és a hangképe is tisztább, részletgazdagabb, optimálisabban tud rezegni. Oldalán található a különleges passzív basszus sugárzópár, amely továbbra is nyitott, és a sajátosan lecsapott formájú szélek síkjánál bentebb helyezkedik el.

A termék tápegységről is használható, de igazi előnye a mobilitása. Hatezer milliamperórás akkumulátora rendkívül hosszú, 20 órás játékidőt képes biztosítani, ha csak zenélésre használjuk. Egy akkumulátoros termék esetén azonban miért ne lenne meg a lehetőség arra, hogy töltésre is alkalmazzuk a terméket? A hátoldalon lévő USB kapu révén 0,9 Amper áramerősséggel töltődik a hangszóróhoz kapcsolt készülék lejátszás közben, vagy 2 Amper áramerősséggel, ha a JBL Charge 3 csak tölt, azaz éppen nem zenél. A készülék egyébként 4,5 óra alatt töltődik fel, vagyis szánnunk kell erre a feladatra is némi időt - praktikus az éjszakai töltés. A JBL egyébként eléggé nagy teljesítményű, 22,2 Wattórás lítiumpolimer akkumulátort alkalmazott. (Meglepve láttuk a témában megjelent havas sajtófotókat a cég weboldalán, de egy hideg télen mindenképpen leteszteljük, hogy a fagyos időjárással nem jó viszonyt ápoló akkumulátor technika miként is üzemel.)

A JBL tisztában van vele, hogy a Charge vásárlói köre legtöbbször nem a szobában hintaszékben fog Brahms szimfóniákat hallgatni, helyette extrém körülményeknek veti alá a hangszórót: nagy hangerő, basszus igény, folyadék, pára, tűző napsütés. A JBL Charge 3 IPX7 megfelelősége révén nem csak a rácsöppenő vizet, hanem a medencébe ejtést is kibírja a technika - természetesen az esetleg USB-n töltött iPhone készülékről ez nem mondható el, és a csatlakozókat nem érdemes rögtön a vízből kiemelés után használni, mert azok vízállósága csak fedett állapotban garantált. (Az iPhone fürdetés veszélyeire biztosítási konstrukciót kínálunk.)

A JBL Charge 3 alapanyagai és belső technikája ennek megfelelően az erőteljes és akár nedves igénybevételnek megfelelő körültekintéssel lett kialakítva. Túléli, ha a kerékpárunk kulacstartójában szállítva pocsolyába hajtunk vagy elkap egy zivatar. A vízállóság mellett pedig erős gumi szélei és belső rugalmas megoldásai is a hosszú távú túlélését segítik.A kialakítás és a vízállóság mellett mi sem fontosabb paraméter, mint a hangzás! A JBL erre nagyon hatásos marketing szöveget eszelt ki: “halld a basszust, érezd a basszust, lásd a basszust!” Mindez utal arra, hogy a JBL Charge 3 két oldalán lévő passzív kör alakú mélysugárzó megoldás láthatóan rezeg, ha a zene szól. Nem csak a mérethez képest hihetetlen mélyhangzás élményben lehet részünk a termékkel, hanem láthatjuk is, mint képződnek a hangok az oldalsó kör alakú rezgők révén.

Nem csak a mélyhangzás, hanem a teljes hangkép rendkívül telt és figyelemre méltó. A JBL-től megszokott dinamizmus, a semmi más márkához nem hasonlítható színes hangkép jellemzi a terméket. Nem véletlen, hogy a készülék külső burkolata is színes: pörgős, aktív, jó hangulatú pillanatokhoz alkotta a gyártó.

Extrák nélkül ma már elképzelhetetlen egy iOS kiegészítő. Nem is a JBL lenne a gyártó, ha nem lenne tele okos funkciókkal a készülék. A JBL Charge 3 révén hívást fogadhatunk az iPhone készülékünkről, beépített mikrofonjával beszélgethetünk, visszhang csökkentő technológiája révén pedig ténylegesen beszélgethetünk is. Vagyis a termék tökéletes kihangosító megoldás, amely praktikus, ha éppen az autónk alatt fekszünk olajos kézzel, vagy hétvégi süteményt kevergetjük finomra.

Van a baráti körben még egy JBL Charge 3? Legyen még hangosabb a buli! A JBL Connect nevű technológia révén az eszközök párosíthatóak Bluetooth kapcsolaton keresztül, és hangzásuk összeadódik. Erőteljesebb hangzásélmény, nagyobb tér. Sőt, nem csupán a JBL Charge 3 alkalmas erre a funkcióra, hanem az összes JBL Connect jelölésű hangszóró is (JBL Flip 3, JBL Charge 3, JBL Xtreme).

A JBL Charge 3 alapvetően a Bluetooth 4.1 alapú kapcsolatot támogatja, de lehetőséget ad a minijack alapú lejátszásra is: ezzel régebbi eszközeinket, iPod shuffle lejátszónkat, vagy éppen Bluetooth 4 előtti iPhone modellünket tudjuk csatlakoztatni.

A JBL Charge 3 egy olyan túrahangszóró, amely miatt nem kell aggódnunk, amely megázhat, amely kissé megütődhet, amelynek nem kell a kábelét vinnünk, mert sokáig képes szólni, és ha lemerül, egyszerű mikró-USB forrásról feltölthetjük. Öt vonzó színe révén a stílusunkhoz legjobban illeszkedőt választhatjuk ki.

A JBL Charge 3 megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 39.370 forint+áfa (bruttó 50.000 Ft)
Raktáron. Akciós áron 60.000 Ft helyett.

Vásárlás szürke színben
Rendelés fekete színben
Rendelés halványzöld színben
ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu