Kiegészítők iPad modellekhez

A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a TAB billentyűt a végösszeg számításához! A megjelenő illusztrációk nem méretarányosak egymással.

A vásárlási információkat és általános szerződési feltételeket (ászf) itt tekintheti meg…
 

Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
Moshi Spatia AirPlay hangszóró
Egyedi formatervezésű, nagy teljesítményű USB töltést is biztosító AirPlay hangszóró a Moshi cégtől Két darab D osztályú erősítőre épül a technika, amely összesen öt hangszórót tartalmaz.
109990 Ft
AIINO Roller Case - iPad
Fekete színű, elő- és hátlapot egyaránt védő, állványként hajtogatható fekete poliuretán tok, amelynek előlapja ébresztési és altatási funkcióval is rendelkezik. iPad 2, iPad 3. generációs és iPad (4) Retina modellekhez.
9990 Ft
AIINO Roller Case - iPad mini 1, 2, 3
Fekete színű, elő- és hátlapot egyaránt védő, állványként hajtogatható fekete poliuretán tok, amelynek előlapja ébresztési és altatási funkcióval is rendelkezik. iPad mini 1, iPad mini 2 és iPad mini 3 modellekhez.
9990 Ft
AIINO Table Charger
Több eszköz egyidejű USB alapú töltésére szolgáló kiegészítő az olasz AIINO cégtől kis méretben,
9990 Ft
Moshi Car Charger Duo - kábellel
Lightning spirálkábellel csomagolt dupla USB portos autós töltő 4,8 Amper, 24 Watt töltési teljesítménnyel. A mellékelt kábel 0,5 métertől 1,8 méterig nyújtható ki.
12990 Ft
Moshi Car Charger Duo
Kettő USB-A kapuval rendelkező autós töltő 20 Watt, 4 Amper áramerősséggel két eszköz töltésére. A csomag kábelt nem tartalmaz.
6990 Ft
Twelve South PlugBug World
10 Wattos USB töltővel kiegészülő, a MacBook és MacBook Pro töltőjére csatlakoztatható, cserélhető villásdugós töltő megoldás piros színben.
13000 Ft
Whoosh! Screen Shine Duo
Káros anyagoktól mentes, szabadalmaztatott amerikai kijelző tisztító spré. Kombinált csomag: 8 milliliteres minispré, és 100 milliliteres uántöltő spré, illetve tisztító kendő található a csomagban.
3990 Ft
Leef iAccess mikró SD kártyaolvasó
Mikró-SD kártyaolvasó az iOS rendszerekkel való használatra. Könnyed hozzáférés az akciókamerák felvételeihez, illetve gazdaságos külső tárhely bővítési lehetőség a Lightning csatlakozós iOS eszközeink számára.
15000 Ft
iPad 12 Watt USB falitöltő
Az iPad mellé gyárilag csomagolt töltő külön megvásárolható, ha nem akarjuk hordozni, és egynél több helyen kívánjuk konnektorból tölteni a készüléket. (Töltőfejjel, kábel nélkül!)
6500 Ft
iPad dokk konnektor VGA adapter
Az iPad kapcsolata analóg monitorokra, kivetítőkre egy VGA csatlakozó segítségével, amely egy további apa-apa VGA kábellel köthető rá a megjelenítőre
8500 Ft
Apple kompozit videó kábel
Videó- és hangkábelszett az iPad és televízió, kivetító kapcsolatához; egy analóg képi és két analóg hangjelet közvetít. [MC748ZM/A]
11000 Ft
Apple 30-tűs USB adatkábel
Egy méteres fehér színű dokk konnektor USB adatkábel a 30-tűs aljzattal rendelkező eszközökhöz kereskedelmi kiszerelésben.
6500 Ft
Apple világjáró villásdugó készlet
Villásdugó készlet bármely Apple töltőhöz a világ hat különböző régiójában való használatra, 30-tűs dokk konnektor adatkábel, illetve egy töltő.
10000 Ft
TwelveSouth Compass 2 szürke állvány
Több pozícióba állítható, könnyedén összecsukható és mobilizálható alumínium állvány az iPad praktikus elhelyezéséhez egy asztalon. Minitokkal, eloxált rozéarany színben. iPad mini, iPad Air és iPad Pro 9,7"-es modellekhez.
12000 Ft
TwelveSouth Compass 2 fekete állvány
Több pozícióba állítható, könnyedén összecsukható és mobilizálható alumínium állvány az iPad praktikus elhelyezéséhez egy asztalon. Minitokkal, eloxált fekete színben. iPad mini, iPad Air és iPad Pro 9,7"-es modellekhez.
12000 Ft
TwelveSouth Compass 2 rozéarany állvány
Több pozícióba állítható, könnyedén összecsukható és mobilizálható alumínium állvány az iPad praktikus elhelyezéséhez egy asztalon. Minitokkal, eloxált rozéarany színben. iPad mini, iPad Air és iPad Pro 9,7"-es modellekhez.
12000 Ft
TwelveSouth Compass 2 arany állvány
Több pozícióba állítható, könnyedén összecsukható és mobilizálható alumínium állvány az iPad praktikus elhelyezéséhez egy asztalon. Minitokkal, eloxált arany színben. iPad mini, iPad Air és iPad Pro 9,7"-es modellekhez.
12000 Ft

Speck ShieldView matt fólia

iPad 2., 3., és 4. generációs iPad modellek felületére helyezhető matt fólia réteg; 2 darabos csomag
1000 Ft
Vogel's RingO Flex Mount
Rugalmas alumínium tartókar RingO héjakkal való használatra. Kompatbilis az iPad 2, iPad harmadik és negyedik generációs modellekkel.
22990 Ft
Vogel's Tablet Dashboard Pack
Szélvédőn való rögzítést segítő megoldás a Vogel's cégtől az iPad modellek autóban való használatához például navigációs célra. Univerzális tartóval minden iPad modellhez.
11990 Ft
Vogel's Tablet Wall Pack
Falon történő sík rögzítést segítő megoldás a Vogel's cégtől az iPad modellek lakásban való használatához. Univerzális tartó kerettel minden iPad modellhez. TMS 1010 típusszám.
11990 Ft
Vogel's Tablet Wall Mount Double Pack
Az iPad fali rögzítésére szolgáló megoldás RingO kialakítással, amely kompatibilitást biztosít a Vogel's külön megvásárolható és több csomagban mellékelt univerzális tartójához. Dupla csomag, két sík fali rögzítővel. TMM 107 típusszám.
10990 Ft
Vogel's Tablet Car Pack
A hátsó ülésen utazók számára kínált rögzítő megoldás az első ülés fejtámlájának rudazatán. Univerzális tartóval minden iPad modellhez. TMS 1020 típusszám.
19990 Ft
Vogel's Tablet Holder
Univerzális tartó keret minden iPad modellhez 7-től 13 hüvelykig. Tokban vagy anélkül is képes megtartani az iPad modelleket, együttműködik bármely RingO termék kerek rögzítőjével. TMM 1000 típusszám.
6990 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében; nem kötelező)

Adószám (cég esetében; nem kötelező)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


 


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 


Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás a vételár beérkezését követő futár- vagy postai szállítással
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét 2.000 forint postaköltség fizetésével

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'ipad':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.

 
 

  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu