iPad Pro terméklap        Mobil fotóstúdió        Hasznos kiegészítők        iBooks olvasásélmény        Kézírás felismerés        Vásárlás


Kiegészítő ajánlataink az iPad Pro készülék mellé


iPad Pro Smart Keyboard 🇭🇺
Az Apple az iPad Pro termékvonal megalkotásakor elsődleges piacnak tekintette a PC-ről áttérő felhasználókat, akik egy nagy teljesítményű, értékálló, sokoldalú multimédiás készülékre vágynak, amellyel mindenféle, számítógéphez kapcsolódó feladatukat el tudják látni, legyen az filmnézés, zenehallgatás, levélírás, prezentáció készítés vagy éppen fotófeldolgozás. Az iPad Pro használatának élményéhez azonban szervesen kapcsolódik a magyar nyelvű gépelés élményvilága is, hiszen egy levél megírásához hatékonyabb egy dedikált, tapintható magyar billentyűzet, mint egy érintőképernyő. Erre a célra olyasmit alkotott az Apple, amely semmilyen korábbi Mac billentyűzethez nem hasonlítható. Nem is indokolt hogy hasonlítható legyen, hiszen nem a korábbi Mac felhasználókat célozza elsősorban az Apple, hanem kimondottan egy új piacot, a PC felhasználók világát kívánja meghódítani ez a termékkel. Az iPad Pro Smart Keyboard 🇭🇺 az Apple által kifejlesztett, töltést és adatforgalmat is biztosító, három pólusú Smart Connector csatlakozóval kapcsolható az iPad Pro készülékhez, amely a magyar billentyűzet töltését is ellátja, egyúttal lefedi az iPad Pro hátoldalát, védelmet nyújtva ezzel a viselőjének. Az iPad Pro Smart Keyboard 🇭🇺 a feketéhez hasonló, az Apple által szénszürkének nevezett, rendkívül sötét árnyalatban kapható, rajta fehér színű magyar billentyűzet festéssel. Ez azonban jól illeszkedik bármely iPad Pro modellhez.
Bővebben a magyar kiosztású iPad Pro Smart Keyboard 🇭🇺 termékről…


Otterbox Defender iPad Pro 10,5" és iPad Pro 12,9" védőtok

Vannak azok a körülmények, ahová az Apple termékek szépségét csak megfelelően védve, a látványról lemondva vihetjük magunkkal, mert olyan igénybevételnek van kitéve az eszközök ellenálló képessége, amely meghaladja a tervezéskori küszöbértékeket. Az Otterbox Defender sorozatú tokok az iPad Pro készülékekhez olyan megfontolással lettek kialakítva, hogy az eszközök külső védelmét maximálisra fokozva, a használati élményt nem csorbítva garantálják, hogy a készülékek nem válnak használhatatlanná a legdurvább igénybevétel közben sem.

Az Otterbox minden termékét úgy tervezi, hogy a sorozatgyártás előtt ki kell állniuk egy 24 lépéses általános tesztsorozatot, és összesen legalább 238 óra tesztelést. Ha ezen átmegy a prototípus, akkor kerülnek csak gyártósorra az ötletek. Az Otterbox Defender ennek megfelelően bírja a leejtést, védi a készülék kijelzőjét a karcoktól, valamint porálló, zárt kialakítású megoldást nyújt az eszközök számára.

Az Otterbox Defender három rétegű védelmet nyújt: a váza masszív polikarbonát, amely körbeveszi a bele helyezett készüléket, amelyet gumi burok egészít ki - ez garantálja a rugalmasságot és a rezgések elleni védelmet. Végül egy kijelzővédő lap is illeszkedik a termékre, amelynek célja, hogy használat közben is rajta legyen az iOS eszközön, ennek megfelelően átengedi az érintést, nem gátolja az eszköz kapacitív kijelzőjének működését. Igény szerint az iPad tároló termék előlapja lefedhető egy pajzzsal, amely a biztonságos szállítást garantálja. Az Otterbox Defender hátlapja úgy van kialakítva, hogy az Apple logó megjelenjen, vagyis nem fedi le a polikarbonát héj a telefonnak azt a részét, de a kijelző védelemhez hasonló réteggel van befedve, vagyis a logó sem marad védtelen.

Bővebben a masszív Otterbox Defender sorozatú iPad Pro 10,5" és iPad Pro 12,9" védőtokról és a termékcsaládról…

JBL Authentics L16
Legendás megjelenés, ultramodern beltartalom. 300 Watt energikus hanggal tölthetjük meg a helyiséget akár vezeték nélküli kapcsolat jóvoltából, vagy akár az iPad Pro készüléket töltve. A JBL Authentics L16 diófa burkolatú hangszóró a JBL Century L100 örökségét vitte át a multimédia világba.Modern kapcsolatai között az AirPlay, a Bluetooth és a DLNA képesség egyaránt megtalálható, hogy minden audió igényünkre megadja a választ. Az iPad Pro mellé professzionális hangzást kínálunk: stúdió minőségű, 24-bites mélységű, 96 kHz mintavételezésű elektronikával van felszerelve a JBL nagy méretű asztali hangszórója, amelynek hangját nem felejtjük el, ha egyszer meghallgattuk!
Bővebben a JBL Authentics L16 hangszóróról…

Lightning USB 3 Camera Adapter
A Lightning USB 3 Camera Adapter immáron hivatalosan is támogat egy sor USB kiegészítőt. USB 3.0 alapú Lightning csatlakozó ugyan egyelőre csak az iPad Pro 12,9 hüvelykes változatában van, de a kiegészítők nagy többségének az USB 2.0 sebesség is bőséggel elegendő lehet. Az Apple immáron lehetővé teszi a digitális fényképezőgépek és memóriakártya olvasók mellett többféle videókamera, valamint szinte minden MIDI billentyűzet, hangkártya és akár az Apple USB Ethernet Adapter csatlakoztatását is! A digitális fényképezőgépek csatlakoztatása esetén a memóriakártyán lévő klasszikus DCIM mappa tartalmához férünk hozzá, és onnan JPEG vagy RAW képeket tudunk letölteni az iPad készülékre. Az iPad nem támogatja az ettől eltérő képeket, például a TIFF vagy BMP formátumot, amelyet régebbi digitális fényképezők használnak. Ugyanez a helyzet a memóriakártya olvasókkal is, mint a Moshi Cardette. Ezek használatakor a memóriakártyán lévő DCIM mappa tartalmához férünk hozzá. Óriási lehetőség a hangtechnikai kiegészítők megnyitása: a funkció eddig is működött nem hivatalosan, de immáron akár töltés közben is tudunk több órán át minőségei zenei munkát végezni vagy zeneélményt biztosítani. Az AudioQuest DragonFly Red és Black hangkártyák erősítő funkciója nem meríti le az iPad készüléket, hiszen a Lightning USB 3 Camera Adapter segítségével használat közben Lightning kábellel töltés biztosítható. Az IK Multimedia iRig Keys USB termékvonala tökéletesen használható az olasz cég Lightning kábele nélkül egy ilyen adapterrel, ráadásul közben töltődik is a készülék, amelyen zenélünk. Ami szinte hihetetlen, hogy a céges környezetekben olykor még előforduló Ethernet hálózatokhoz is képessé vált csatlakozni az iPad, köszönhetően az adapter által nyitott kapunak az Apple USB Ethernet Adapter terméke irányába. Két adapter használatával ugyan, de a Lightning kapura lehetőségünk van klasszikus vezetékes hálózati eszközünket csatlakoztatni.
Bővebben a Lightning USB 3 Camera Adapter termékről…

Lightning SD kártyaolvasó USB 3.0 sebességgel
Az iPad modellek egyik nagyszerű képessége, hogy rájuk le tudjuk tölteni a fényképeinket a digitális fényképezőgépről. A Photos / Fényképek alkalmazás segítségével ezeket azonnal elkezdhetjük feldolgozni, értékelni és akár publikálni is. Az iPad mini és az iPad Air modellek esetén a Lightning SD Card Adapter nyújtott erre kiváló segédletet, de az iPad Pro készülék megjelenésével az Apple még tovább gondolta ezt az igényt, és USB 3.0 sebességű terméket mutatott be a termékvonal csúcsát használók számára, amely USB 2.0 sebességgel a többi iPad modellel is használható. Napjaink SDXC kártyái képesek arra, hogy az USB 2.0 szabvány sebességének gyakorlati határait feszegessék.
Az iPad Pro készüléket az Apple valóban a profi piacnak szánta, így hát az alján lévő Lightning csatlakozó nem USB 2.0 szabványú, hanem a több mint 10x gyorsabb USB 3.0 szabványra épül. Az ehhez kiadott első, a sebességet kiaknázni képes kiegészítő a Lightning SD Card Reader USB 3.0 nevű termék, amely kifejezetten az iPad Pro modellekhez lett optimalizálva, de lefelé kompatibilis, így a korábbi eszközökkel is használható.
A Lightning SD Card Reader USB 3.0 képes arra, hogy a digitális fényképezőgépünkből kivett memóriakártyát annak maximális sebességével olvassa be, vagyis a leggyorsabb módszer arra, hogy a fényképeket letöltsük egy fényképezőről. Az iPad Pro nem csak a klasszikus JPEG és TIFF képeket tudja megjeleníteni, hanem bizonyos korlátok között a legelterjedtebb márkák RAW nyerskép formátumát is.
Amennyiben a fényképezőgéppel videót is tudunk rögzíteni, vagy a digitális videókameránk H.264 vagy MPEG-4 formátumban rögzít, akkor annak kártyáját is le tudjuk tölteni az iPad Pro készülékre. Az A9X processzor ereje révén ezeknek a tartalmaknak a nagy részét szerkeszteni is tudjuk.
Bővebben a Lightning USB 3 SD Card Reader termékről…

TwelveSouth Compass 2 asztali állvány
Az iPad állványok piacának egy roppant kreatív szereplőjét alkotta meg a TwelveSouth cég a Compass nevű, leginkább egy körzőre emlékeztető alumínium szerkezetével, amely azon felhasználók számára a legideálisabb, akik mobilan szeretnék használni az állványt is, nem csupán az iPad Pro készüléket. A Compass ugyanis nem egy előre legyártott stabil forma, hanem egy szétnyitható konstrukció, amely kétféleképpen tudja megtartani az iPad Pro készüléket, összecsukva pedig alig nagyobb egy vastagabb filctollnál, tömege szintén elenyésző, csomagjának pedig egy vékonyka tok is részét képezi, így könnyedén szállíthatjuk a táskánkban - akár az iPad Pro mellett is.
Bővebben a TwelveSouth Compass 2 asztali állványról…


Mac gépek
Mac Pro // Mac mini
MacBook Air
MacBook
MacBook Pro / iMac Pro
iMac 4K / iMac Retina 5K

Kiegészítők
Magic Mouse 2
Magic Trackpad 2
Magic Keyboard
Vezetékes billentyűzet

iPhone készülékek
iPhone 8 és 8 Plus
iPhone 7 és 7 Plus
iPhone XS és Max
iPhone kellékek

WiFi megoldások
AirPort Express
Apple TV 4K


Vásárlási információk
Általános információk

Szerver megoldások
Caching szerver
Wiki szerver
Netrestore funkció
Time Machine Server

Szolgáltatások
CIG készülékbiztosítás

iPad termékvonal
Az iPad 9,7" terméklapja
iPad mini 4
Az iPad Pro terméklapja

Pages kiadványszerkesztő
Keynote prezentációkészítő
iBooks könyvtárszoftver
ePub könyvek létrehozása
Screens VNC alkalmazás
Remote WiFi távvezérlő

Bővebb ismeretek
Aperture
iMovie videószerkesztő
Finder környezet
iBooks Author
GarageBand
Final Cut Pro X
Photos / Fotók
iTunes
AirPort technológia (WiFi)
iOS panorámák
Digitális fényképezés

iPodok
iPod touch

QuickTime
QuickTime megoldások
AAC hangformátum
MPEG-4 formátum
H.264 kódolás
Virtuális valóság 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu