A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tab billentyűt vagy kattintson a semleges területre a végösszeg számításához!

(A megjelenített termékképek egymással nem méretarányosak.)

Vásárlási információk és általános szerződési feltételek megtekintéséhez kattintson ide!
 

Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
Mikrofonok
 
iRig Mic Studio szürke színben
USB és Lightning kapcsolattal is rendelkező digitális kondenzátormikrofon az IK Multimedia cégtől stúdió minőségű hangrözítésre a macOS és az iOS felületén. Háromlábú mikrofonállvánnyal.
60000 Ft
iRig Mic Studio fekete színben
USB és Lightning kapcsolattal is rendelkező digitális kondenzátormikrofon az IK Multimedia cégtől stúdió minőségű hangrözítésre a macOS és az iOS felületén. Háromlábú mikrofonállvánnyal.
60000 Ft
iRig Mic HD 2 fekete színben
USB és Lightning kapcsolattal is rendelkező digitális kondenzátormikrofon az IK Multimedia cégtől jó minőségű hangrözítésre a macOS és az iOS felületén.
39990 Ft
iRig Mic kondenzátormikrofon
Interjú készítéshez, hangfelvételek alkotásához, vokális gyakorláshoz remekül használható, kézreálló, több erősítési funkciót tartalmazó kondenzátormikrofon hordtokkal.
18990 Ft
iRig MIC Cast
Egy kicsiny mikrofon, amely mindig a zsebünken lehet. Két felvételi módja révén egyrészt képes közeli hangokat rögzíteni például egy interjúnál, másrészt lehetőséget ad előadás, zenekari próba felvételére.
14000 Ft
iRig Mic Field
Lightning csatlakozóval szerelt, dönthető szögű, kiemelkedő minőségű sztereó mikrofon az iOS eszközökkel való használatra.
29900 Ft
iRig Voice kék
Kiváló minőségű, kis méretű, könnyű analóg kondenztár mikrofon az iOS eszközökhöz és a Mac gépekhez az IK Multimedia ingyenes szoftvereivel vokális produkciók rögzítésére kék színben.
Akciós ár!
10000 Ft

iRig PRE

Erősítő kapcsolat a profi XLR mikrofonok és az iOS eszközök között, amely lehetőséget ad valódi magas minőségű felvételek készítéséhez.
12000 Ft
iRig Pre HD
Digitális erősítő kapcsolat a profi XLR mikrofonok és az iOS eszközök vagy a Mac között, amely lehetőséget ad valódi magas minőségű felvételek készítéséhez nagy teljesítményű és alacsony zajjal üzemelő erősítő modullal.
30000 Ft

iRig Mic Lav

Ruházatra csíptethető mini mikrofon iOS eszközökhöz élő visszahallgatási lehetőséggel, 1,5 méteres kábellel, összefüzési lehetőséggel. Interjúk készítéséhez nagy háttérzajú területeken.
18990 Ft

iRig Mic Lav - 2 darabos csomag

Ruházatra csíptethető mini mikrofon iOS eszközökhöz élő visszahallgatási lehetőséggel, 1,5 méteres kábellel, összefüzési lehetőséggel. Interjúk készítéséhez nagy háttérzajú területeken.
31990 Ft

Gitáros kiegészítők

 
iRig Pro I/O digitális interfész
Stúdió minőségű audió és MIDI interfész jack bemenettel a gitárok és más hangszerek számára, XLR bemenettel a mikrofonok részére és MIDI bemenettel a billentyűzetek csatlakoztatására. 24-bites, 96 kHz-es analóg-digitális átalakítóval és előerősítővel. iOS eszközökhöz és Mac gépekhez egyaránt.
45990 Ft
iRig 2 gitárerősítő
Kiváló minőségű gitárerősítő hardver iPhone, iPad és iPod touch készülékekhez ingyenesen letölthető és szabadon bővíthető effektusokat tartalmazó Amplitube szoftverrel. Új kimenetek, felületi vezérlés, FX/ THRU kapcsoló, mikrofon tartó rés.
14000 Ft
iRig Acoustic
Teljes körű megoldás az akusztikus gitárok hangjának felvételére és élőben való effektelésére az iOS eszközökön egyedi felhelyezési mechanizmussal és precíz MEMS mikrofonnal.
14990 Ft
iRig Acoustic Stage
Teljes körű megoldás az akusztikus gitárok hangjának felvételére és élőben való effektelésére egyedi felhelyezési mechanizmussal és precíz MEMS mikrofonnal, digitális jelfeldolgozó és előerősítő egységgel, piezo bemenettel, erősítő csatlakoztatásának lehetőségével.
33990 Ft
iRig Stomp
Kis méretű effektpedál gitárosok számára iOS eszközökhöz. Kiváló kiegészítője az iRig gitárerősítőnek és az Amplitube vagy Fender szoftvereknek, hiszen játék közben a lábunkkal tudunk effektet váltani.
20000 Ft
iRig Pro
Univerzális audio-MIDI interfész a Mac-hez és az iOS eszközökhöz sokféle hangszerkesztő programmal való használatra.
Akciós ár!
39990 Ft
iRig Pro DUO
Sokoldalú hangtechnika egyszerre két forrásból történő digitális rögzítéshez az iOS eszközeinken.
65990 Ft

iRig HD

Digitális gitárerősítő Mac-hez és iOS eszközökhöz USB, Lightning és 30-tűs dokk konnektor csatlakozóval
Akciós ár
28000 Ft

iRig HD 2

Digitális gitárerősítő Mac-hez és iOS eszközökhöz USB és Lightning csatlakozóval, 24-bites analóg-digitális átalakítóval, erősítő és fejhallgató kimenettel, akár 96 kHz mintavételezéssel.
37990 Ft
iLine analóg hang kábelcsomag
Hatféle alapvető kábel a legmagasabb minőségi követelmények szerint kitűnő tiszta réz alapanyagból, aranyozott véggel, nagy sűrűségű árnyékolással a torzításmentességért.
18000 Ft

MIDI eszközök és billentyűzetek

 

iRig Keys I/O 25

Kétoktávos MIDI billentyűzet Mac-hez és iOS eszközökhöz, amely a billentyűk mellett MIDI bemeneti funkciókkal és vezérlési képességekkel is rendelkezik.
69990 Ft

iRig Keys I/O 49

Négyoktávos MIDI billentyűzet Mac-hez és iOS eszközökhöz, amely a billentyűk mellett MIDI bemeneti funkciókkal és vezérlési képességekkel is rendelkezik.
99990 Ft

iRig Keys MINI (Lightning + USB)

Kétoktávos MIDI billentyűzet Mac-hez és iOS eszközökhöz ultravékony mobil kialakítással, alacsony energiafogyastással. Leütésérzékenységgel.
22990 Ft
iRig Keys (Lightning + USB)
Háromoktávos MIDI billentyűzet iOS eszközökhöz Lightning csatlakozóval, Mac-hez USB kapcsolattal. Mobil kialakítással, alacsony energiafogyastással. Billentésérzékenységgel, modulációs és hangszín tárcsákkal.
38990 Ft
iRig Keys Pro (Lightning + USB)
Háromoktávos MIDI billentyűzet Mac-hez szabványos zongorabillentyű méretű billentyűkkel, alacsony energiafogyastással. Billentésérzékenységgel, USB kapcsolattal a Mac-hez való csatlakoztatás céljából. Modulációs és hangszín tárcsákkal.
46990 Ft
iRig Blueboard
Bluetooth alapú, elemről üzemelő MIDI vezérlő és bemeneti egység a Mac-kel és iOS eszközökkel való együttműködésre.
30000 Ft
iRig BlueTurn
Bluetooth alapú, elemről üzemelő kotta lapozó egység a Mac-kel és iOS eszközökkel való együttműködésre, például az iKlip Stage alkalmazáshoz.
26990 Ft
iRig Pads MIDI vezérlő
Tizenhat, LED megvilágítású nyomógombbal felszerelt MIDI vezérlő eszköz programozható nyomógombokkal, csúszógombbal, potméterekkel elektronikus zenei produkciók létrehozásához, keveréshez. Lightning kábellel és USB kábellel az iOS és OS X készülékekkel való használathoz.
36000 Ft
iRig MIDI 2 interfész
MIDI bemeneti, átjátszási és kimeneti képességgel rendelkező, MIDI-DIN csatlakozókkal szerelt univerzális megoldás Lightning kábellel és USB kábellel az iOS és OS X készülékekkel való használathoz.
24990 Ft

Állványok, tartók

 
iKlip Xpand állvány
Univerzális iPad tartó mikrofon állványra szerelhető kivitelben. Rugalmasan széthúzható rögzítő megoldása révén bármely iPad modellel kompatibilis, egyaránt helyezhető bele iPad Air, iPad mini és régebbi iPad modellek.
15900 Ft
iKlip Xpand mini állvány
Univerzális, mikrofonra szerelhető iPhone és iPod touch állvány bármelyik iPhone és iPod touch modell elhelyezésére standard mikrofonállványon akár tokkal is.
12900 Ft
iKlip Grip Pro
Univerzális iPhone és iPod touch állvány kézi tartási lehetőséggel, háromlábú kinyitható funkcióval, kiegészítő 45 centiméteres rúddal, valamint felcsatolható Bluetooth távvezérlővel. A dobozban összeszerelt állapotban.
19990 Ft
iKlip Grip állvány
Univerzális iPhone és iPod touch állvány kézi tartási lehetőséggel, háromlábú kinyitható funkcióval, kiegészítő 45 centiméteres rúddal, valamint Bluetooth távvezérlővel.
15990 Ft

További IK Multimedia kiegészítők

 
iRig MIX keverőpult
Az IK Multimedia megalkotta a tökéletes mobil keverőpultot az iOS eszközeinkhez. Az iRig MIX kicsi, könnyen szállítható. Feldolgozáshoz az iPod touch, iPhone vagy iPad megfelelő, míg forrásként szinte bármit használhatunk.
Akciós ár a készlet erejéig!
33990 Ft
iLoud hangfal
Bluetooth alapú, beépített akkumulátorról üzemelni képes mobil monitorhangszóró zenészek számára. 40 Watt összteljesítmény; pontos közép- és magashangok, élvezhető mélyhangok; akár 10 óra akkumulátor idő; iRig bemenet a gitárok és mikrofonok számára; Bluetooth és sztereó analóg hang kapcsolat; könnyedén szállítható kis méret (25 x 16 x 6 centiméter).
 
79990 Ft
iLoud Micro Monitors hangfalpár
Kis méretű, a kisebb légterű stúdiók igényeit is figyelembe venni képes monitor hangfalpár klasszikus analóg kapcsolatokkal és Bluetooth képességgel hangsugárzónként külön erősítőkkel.
99990 Ft
iRig PowerBridge
Lightning csatlakozós hálóuzati tápellátás az IK Multimedia digitális eszközeinek használata közben töltés biztosítására. Elengedhetetlen kiegészítő koncerten vagy stúdióban való használathoz.
22990 Ft
iRig Pro Duo Studio Suite Deluxe
Kedvező árazású egységcsomag egy iRig Pro Duo interfésszel, iRig Mic Studio XLR mikrofon egységgel, iRig Keys Pro MIDI billentyűzettel, iRig fejhallgatóval, Amplitube, SampleTank, Miroslav Philharmonik, T-RackS Deluxe és Mic Room szoftverekkel.
129990 Ft

Végösszeg: Ft 

Megrendelő neve

Ügyintéző neve (nem kötelező)

Adószám (cég esetében; nem kötelező)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a bolt számára (például eltérő szállítási cím)


 


Fizetés módja:

Készpénzfizetés vagy előre átutalás budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás személyes bolti átvétellel (1052 Budapest, Galamb utca 5.)
Előreutalás postai szállítással (1000 Ft postaköltség)
Postai utánvét (2000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'zene':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.

 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu