Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
2018. szeptembertől új címünk:
1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.

Nyitva tartás: hétköznap munkanapokon 11 órától 19 óráig
Tisztelt Ügyfeleink, Kedves Vásárlóink!

Az iJoe.hu Apple Authorised Reseller kicsiny csapata örömmel és nagy-nagy várakozásokkal vágott bele a 2018-as évbe. Az utóbbi években sikerült kialakítanunk egy olyan termékkört, amely több és több vásárlónak nyeri el tetszését, cégünk olyan barátságos gyakorlatai, mint a korábbi termékek beszámítása, vagy éppen a cserekészülék biztosítása javítás idejére pedig immáron évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek.

Amikor 10 évvel ezelőtt, 2008-ban boltunk Budapest szívébe költözött, legfőbb célunk az volt, hogy a középpont révén mindenki számára könnyedén megközelíthető, és színvonalas helyszínen találkozhassunk egymással. Sokak számára tetszett ez az elképzelés, mások a főváros központjának autós közlekedési és parkolási nehézségei miatt kritikát fogalmaztak meg. A Március 15. tér színvonalas megújulása kapcsán bíztunk abban, hogy a környék parkolási nehézségeire is megoldás születik, például a tér alatt elrejtett mélygarázzsal, ez azonban sajnos elmaradt, és a környékünkön több ellentmondásos közlekedési megoldás is bekövetkezett: pár havonta módosult az utca haladási iránya, és a káosz ellenére a közterületet felügyelő pénzbeszedő társaság folyamatosan vegzálta a környékre látogatókat.

Szeretjük a városközpontot, és büszkék vagyunk a főváros egyre szépülő arculatára, fel kellett azonban ismernünk, hogy a vásárlási élményre is negatívan hat ki az, hogy nincs mód egy termék bemutatására, mert a rossz helyen parkolásnak arcátlan bírság lehet a büntetése. Sajnálatosnak tartjuk, hogy Budapest szívében kerékbilincs és több tízezres bírság fogadja a vásárlókat, és semmiképp sem ezt az üzenetet és élményt szeretnénk közvetíteni az ügyfeleink irányába.

A keresés során törekedtünk az arany középútra. Az Apple és az általunk képviselt márkák véleményünk szerint nem olyan minőségi kategóriába tartoznak, hogy külvárosi garázsból kialakított átvevőhelyen vagy egy pláza lépcsője alatt eldugva árusítsuk őket. Törekedtünk arra, hogy továbbra is megmaradjon valami a belvárosi csillogásból, ám ne statáriális hajlamú közterületőrök kénye-kedve vegye el a vásárlók visszatérési kedvét.

Új üzletünk helyének kiválasztásakor komoly szempont volt a közlekedés: azért döntöttünk a VII. kerület, Rottenbiller utca 38. mellett, mert az út maga a város egyik ütőere, számtalan fővárosi jár arrafelé munkába és vásárolni, így hát praktikus, hogy útba esünk. Boltunk 7-8 perc kényelmes sétára található a Keleti pályaudvartól, és ennek köszönhetően az M2-es és M4-es metróktól, valamint a Baross téren találkozó számos buszjárat és troli megállójától. A bolt közvetlen közelében, a Rottenbiller utcában is van parkolási lehetőség, de a Wesselényi utcában, a Rózsa utcában és a Hutyra Ferenc utcában is szinte biztos, hogy van mód a megállásra, és a vállalható díjazású parkolásra akkor is, ha csak egy termék átvételéért keresi fel a tisztelt vásárló a boltunkat, és akkor is, ha több órás műszaki támogatásra érkezik, vagy éppen nyugalmasan kíván kipróbálni egy megvásárolni tervezett eszközt, meghallgatni egy hangszórót, fotót készíteni egy iPhone optikával, stb.

Úgy gondoljuk, hogy a Rottenbiller utca 38. révén boltunk az eldugott és járművek elől elzárt belvárosi utcából sokkal inkább megközelíthető helyszínre kerül, ráadásul a sűrűn lakott VII. kerületben számos ügyfelünkhöz közelebb kerülünk, mint az V. kerületben voltunk.

Nem mellékes szempont az sem, hogy az új helyszín nagyobb mérete révén kényelmesebb, tágasabb környezetben fogadhatjuk az érdeklődőket, és mód van az eszközök nyugodt megismerésére. Emellett több, eddig hely hiány miatt háttérben eldugott termék is megkaphatja az őt megillető figyelmet.

A költözés technikai megvalósítására 2018. augusztus 31-én kerül majd sor, emiatt aznap, pénteken boltunk nem üzemel majd. (A postai rendeléseket a költözködéstől függetlenül szállítjuk.) Szeptember 3-án, hétfőn már az új helyszínen nyitunk.

Várjuk szeretettel ügyfeleinket az új üzletünkben, melynek címe:
1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.

2018. szeptembertől új címünk:
1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.

Nyitva tartás: hétköznap munkanapokon 11 órától 19 óráig

 
ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu