Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
A Garmin bámulatos belépőt hajtott végre az akciókamerák világába a VIRB termékvonal tagjaival, amelynek egy jól átgondolt, sokféleképpen felhasználható, 4K felbontást kínáló eleme a VIRB Ultra 30 nevű modell. Az egység páratlan stabilitási paraméterei, könnyű kezelhetősége, beépített GPS rögzítési tudása és nagy érzékenységű mikrofonja révén kitűnő társunk lehet egy kalandos túra alkalmával!

A Garmin VIRB Ultra 30 akciókamera a kor követelményeinek megfelelő módon vízálló burkolattal érkezik, a könnyű kezelhetőségét pedig egyrészt érintőkijelző, másrészt pedig hang alapú vezérlés valósítja meg. Felbontása 4K (3840 x 2160, vagy 2160p), amelyet 30 fps sűrűséggel rögzít. Az így készített videót mikró-SD kártyára rögzíti, amelyből 128 GB-os nagyobb kapacitású példányt is befogad.A Garmin a navigációs készülékek legendájának számít, nem meglepő hát, hogy a kamerája beépített globális helymeghatározó képességgel rendelkezik. A GPS tudás révén a videókhoz pontos helyszínt is társíthatunk, amely metaadat a Final Cut Pro felületén is használható a filmek rendszerezéséhez, későbbi visszakereséséhez. A GPS adatok alapján a Garmin VIRB Edit szoftvere képes egy úgynevezett G-Metrix funkciót kiaknázni, amely révén egy térképen illusztrálódik a mozgásunk, vagyis egy mozgást megörökítő videó alján nyomon követhetjük, hogy az adott időben merre járunk a túra során.

A Garmin VIRB Ultra 30 a tesztek során sokkal jobban szerepel, mint népszerű és elterjedt riválisai: ez többek között annak köszönhető, hogy a termék három irányú stabilizációt alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a termék valójában kicsivel nagyobb felvételt rögzít, mint a 4K, ám a többletet arra használja, hogy a mozgásérzékelő adatait használva hardveresen kiegészítse a hirtelen bemozdulásoknál a felvétel képét a különböző irányokba, így az akciókamerák jellegzetes remegése, rángatózása helyett a Garmin VIRB Ultra 30 egyenletes, sima felvételt készít, igazi professzionális hatású anyagot, mintha teljesen sima úton haladtunk volna a kamerával.Egy akciókamerától elvárhatjuk a rögzítés számtalan módját: a Garmin jópár kiegészítőt kínál a VIRB termékcsaládhoz, így például kerékpárra, motorra, sisakra, mellkasra, jármű szélvédőjére, drónra vagy akár kutyára is rögzíthetjük a kamerát, hogy újszerű látásmódokból készíthessünk felvételeket.

A Garmin VIRB Mobile alkalmazás révén az iOS eszközről, például egy iPhone-ról vezérelhetjük a kamera működését. Ez a mód WiFi alapú, és természetesen jobban meríti a kamerát, mint a normál használat, de lehetőséget ad arra, hogy az iPhone-ról indítsuk el vagy állítsuk le a felvételt. Emellett akár élő közvetítést is kezdeményezhetünk az alkalmazás segítségével a kameráról.A Garmin VIRB Ultra 30 egyik fontos fejlesztése a rivális kamerákkal szemben a páratlan érzékenységű mikrofon, amely révén a terméknek nincsen dobozhangja, a mikrofon felvétele élvezhető, a beszédhang érthető.

A Garmin vízáálló tokot biztosít a termékhez, így evezés, jet ski bemutató vagy úszás közben is használhatjuk a kamerát. A tok kialakítása olyan, hogy a VIRB Ultra 30 érintőképernyője rajta keresztül is használható marad, vagyis nem csak megjelenítőként működik, hanem teljes funkcionalitásával üzemel.

A Garmin VIRB Ultra 30 a manapság elvárt 4K/30 fps videó mellett képes arra is, hogy lassított felvételt készítsen, amelyet nagyobb képkocka rátával ér el a termék. Emellett gyorsított videót is készíthetünk egy szeles délután felhőinek mozgásáról, vagy éppen a közlekedés izgalmairól csúcsforgalomban.
Részletes technikai paraméterek
Méret: 57,5 x 45,9 x 31,3 milliméter
Méret vízálló tokban: 79 x 75,5 x 39,9 milliméter
Kijelző átló: 44,5 milliméter
Tömeg: 87,9 gramm akkuval, 65,2 gramm akku nélkül
Kártya: Class-10 / UHS-1 mikró-SD akár 128 GB kapacitással (külön megvásárolható)
Akkumulátor idő: bő 1 óra 4K felvétel esetén, bő 2 óra 1080p felvétel esetén
Akku: 1250 milliamperórás újratölthető lítiumion
Videó formátumok: 4K/30 fps, 2,7K/60 fps, 1080p/120fps, 720/240 fps, 480p/300 fps
Felbontás: 18 megapixeles vagy 8 megapixeles szenzor
Sorozatfelvételi mód: 60 fps
Vezérlés: manuálisan, hang alapon vagy iOS eszközről
Éjjeli mód: adott


A Garmin VIRB Ultra 30 megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 102.354 forint+áfa (bruttó 129.990 Ft)


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu