Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
A csúcsminőségű zeneélményt szem előtt tartó kínai FiiO cég több mint két év kutatómunkát fordított arra, hogy olyan hallójárati fülhallgatót alkosson, amely az iOS eszközök felhasználói számára a legvonzóbb paraméterekkel rendelkeznek. A formaterv, a funkciók és a kiviteli minőség mind-mind azon célra törekedett, hogy az iPhone, iPod touch, iPad és Mac gépeken fülhallgatóval zenét hallgató felhasználók számára színvonalas élményt nyújtó termék jöjjön létre, amely természetesen megfelel az Apple Made for iPhone minősítésének, és a Japan Audio Society Hi-Res Audio védjegyének is.

Bemutatjuk a FiiO F5 hallójárati monitor fülhallgatót!Napjaink gyorsan és zajosan dübörgő világában egyre kevesebb idő jut arra, hogy otthoni hifi környezetben élvezzük a kedvenc zenéinket vagy fedezzünk fel új tartalmakat. Helyette sokat vagyunk mozgásban, és olyan passzív időszakokat próbálunk élményekkel feltölteni, mint a tömegközlekedés vagy a kocogás. A FiiO filozófiája, hogy ebben az időszakban sem kell megalkudnunk a hangminőséggel, és élvezhetjük a zenét akár nagy felbontásban akkor is, amikor éppen egy villamoson megyünk munkába.

A FiiO F5 nagy felbontású hallójárati monitor fülhallgató, amely paramétere arra utal, hogy az emberi fül által nem hallható, 20 kHz fölötti tartományokba is elér a hangja, egészen 40 kHz-ig. Jogos a kérdés, hogy ennek mi a jelentősége, ha a fülünk nem érzékeli a hangot. A fizikában jártas felhasználók tisztában vannak az úgynevezett felharmonikus frekvenciákkal, amely révén a 20 kHz fölötti hangnak is van egy alacsonyabb frekvenciás „párja”, amelyet hallunk. Ha a magas hangot kivágjuk a zenéből, akkor az említett hang is hiányzik, vagyis egy szegényebb tartalmú zenei produkciót hallunk. A hallójárati monitorok célja az, hogy a valós, hangszerek által keltett lehető legtöbb hangot megszólaltassák, hogy a zene részét képező felharmonikusok is részét képezzék a zenének, ezáltal teljesebb, gazdagabb zenei képet kapjunk. A FiiO F5 ezt hivatott biztosítani az iOS eszközök felhasználói számára.Természetesen egy iOS felhasználók számára kínált fülhallgatónál alapvető szempont, hogy a remek hangzás mellett a szokott vezérlő funkciók is működjenek: a Made for iPhone minősítés azt is jelenti, hogy a nagy felbontású mikrofon használható hangjegyzetek készítésére és beszélgetésre is, illetve a vezérlő gombbal nem csak a lejátszást indítjuk el vagy állítjuk meg és léptetjük, hanem hangerőt is tudunk szabályozni.

A FiiO F5 páratlan előnye, hogy az ipari szabvány MMCX fülhallgató konnektort alkalmazza. Ennek köszönhetően a fülhallgató leválasztható a kábelről, vagyis ha a kábellel bármi katasztrófa történik, nem kell az egész terméket siratnunk. Mi több, az iOS vezérlési képességgel szerelt kábelt igény esetén kicserélhetjük egy 2,5 mm-es mikró-jack szimmetrikus kábelre, amely a mobil hifi világában népszerű megoldásként tökéletesen különválasztja a bal és a jobb csatornát, és szinte teljesen kiszűri a két oldal kölcsönhatását, valamint a külső interferenciát, és javítja a jel/zaj viszonyt. A szimmetrikus kábel révén nagyobb tér kínálkozik, és precízebb mélyhangok jelennek meg a zenében.A kábelek tartósságát egyébként kiváló minőségű termoplasztik-elasztomerek (TPE) alkalmazása biztosítja. Ez a fajta műanyag megőrzi a rugalmasságát, nem fogékony a korrózióra, és a színe sem fakul az idő múlásával. A kábel belseje oxigénmentes kivitelű, a vezetést rézkábel biztosítja. Mindkét kábel megfelelő árnyékolással van ellátva, hogy ne legyenek fogékonyak az interferenciára.

A FiiO F5 hallójárati monitor fülhallgató a repülés világából választott alapanyagokat: a titánium diafragma könnyebb, mégis keményebb, mint a tipikus fülhallgató megoldások. A titánium anyag előnyeit kiaknázva a FiiO F5 nem csak pontosabb, de nagyobb dinamikával is képes szólni. A FiiO mindezt úgy törekedett megvalósítani, hogy megőrizze a fülhallgatóktól elvárt természetes, kellemes hangzást gazdag közép és magas tartományokkal kiegészülve.

A fülhallgató külső burkolata eloxált alumínium, formavilága pedig a kényelmes viseletet célozza különleges dőlésszögével. A kialakítás révén nem kell olyan mélyen beilleszteni a fülbe a FiiO F5 párt, mint a tipikus hallójárati fülhallgatókat, fokozva ezzel a viselés kényelmét, egyúttal segítve a külső zajok kizárását.A FiiO F5 csomagja is kellemes meglepetésekkel teli! A gyártó a HB1 nevű masszív és vízálló tokban kínálja a fülhallgatót, amelyhez hat pár szilikon harang jár: három pár fekete és három pár kevert színű megoldás kicsi, közepes és nagy méretben.

Részletes technikai paraméterek:
Fülhallgató típus: hallójárati monitor
Frekvencia tartomány: 20 - 40.000 Hz
Membrán: 13,6 milliméter
Impedancia: 32 Ohm
Érzékenység: 102 dB/mW
Maximális bemeneti táp: 100 mW
Csatlakozó: 3,5 mm TRRS minijack, arany bevonattal
Kábel hossz: 120 centiméter
Tömeg: 21 gramm
Garancia: 2 esztendő


A FiiO F5 hallójárati monitor fülhallgató megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 19.677 forint+áfa (bruttó 24.990 Ft)


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 

  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu