Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
iJoe.hu AAR > iPad kellékek / Mac kiegészítők > EPSON Expression Premium XP-630 többfunkciós nyomtató

EPSON Expression Premium XP-630 többfunkciós nyomtató AirPrint képességgel

Az Apple termékei segítségével fantasztikus képeket alkothatunk: az iPhone modellek briliáns kamerái révén gyönyörű fényképeket készíthetünk, a macOS segítségével pedig igényes és kreatív módon tudjuk feldolgozni, effektelni a fényképeinket. A tartalmak és fényképek papír alapú prezentálásához az EPSON egy kiváló, az Apple technológiáit széleskörűen támogató multifunkciós nyomtatóját kínáljuk.

Az EPSON Expression Premium XP-630 típusú többfunkciós készülék legfőbb képességei a WiFi alapú üzemelés és az AirPrint képesség, az üzemeltetés lehetősége olyan rendszer alkalmazások segítségével, mint az Image Capture / Képletöltő a lapolvasáshoz, vagy a közvetlen nyomtatás bármelyik alkalmazásból akár keretmentes kivitelben is.

• Patronok
Az EPSON fotónyomtatóinak egyik előnye, hogy külön tudjuk cserélni a színeket, vagyis csak azt a patront kell kivennünk, amelyik kifogyott. Ez gazdaságosabbá teszi az üzemeltetést. A dokumentumok számára használt, nagyobb kiszerelésű fekete mellett egy külön fotófekete is található a készülékben, amelynek szerepe az, hogy a fényképek nyomtatásakor még mélyebb feketét érhessünk el.

Az EPSON fotónyomtatói az úgynevezett Claria Premium festék- és pigmentalapú tintát használják, amely fotópapíron igen látványos, nyomdai minőséghez közelítő eredményt képes elérni.

Az EPSON Expression Premium XP-630 5760 x 1440 dpi felbontásban képes fotót nyomtatni. Dokumentumokból 32 darabot tud egy perc alatt nyomtatni, színes iratokból 20 darabot, míg egy 10 x 15 centiméteres klasszikus méretű fényképet 20 másodperc alatt állít elő.

• Kétoldalas nyomtatás
Sok olyan nyomtató van, amely képes a lap két oldalára nyomtatni manuális betöltést követően. Az EPSON mérnökei úgy gondolták, hogy a kétoldalas nyomtatásnak kényelmesnek kell lennie, így a termék képes arra, hogy önműködően végezze el a kétoldalas nyomtatás feladatát: ha az első oldallal végez, automatikusan újratölti a lapot, és kinyomtatja a dokumentum második oldalát is. Ezzel igen sok időt takaríthatunk meg, amennyiben kétoldalas nyomtatási feladatot kívánunk elvégezni.

• Lapolvasás
A kreatív használatnak alapvető eleme lehet a korábbi fényképeink digitalizálása, de olyan, minden költészetet nélkülöző feladat is, mint egy irat digitalizálása. A lapolvasás hagyományosan nem tartozik a felhasználók többségének leggyakoribb tevékenységei közé, de az EPSON Expression Premium XP-630 kényelmes és könnyen használható, A4 méretű megoldást integrál, ha szükségünk van erre a képességre. Ez megkímél attól, hogy külön eszközt szerezzünk be erre a feladatra.Az EPSON Expression Premium XP-630 1200 dpi felbontásban képes szkennelni, vagyis kiválóan alkalmas arra a célra is, ha a szöveges tartalmat karakterfelismerőnek szeretnénk alávetni.

• AirPrint
A Mac mellett a nyomtatás egyik fő forrása napjainkban az iOS eszközeink, főként az iPhone lehet. Az EPSON ennek érdekében felkészítette a termékét arra, hogy alkalmas legyen az Apple által megalkotott AirPrint WiFi alapú nyomtatásra. Ennek keretében az iOS alkalmazások megosztás felületén a nyomtatási opciónál ki tudjuk választani a nyomtatót, és a paramétereknek megfelelően nyomtathatunk. Remek lehetőség ez gyönyörű fényképek analóggá alakítására, vagy éppen kedvenc divatboltunk kuponjának gyors papírra vetésére.

Az EPSON az AirPrint mellett képes arra is, hogy iPrint alkalmazása segítségével szélesebb körű használatot is lehetővé tegyen, így akár szkennelhetünk is mobil eszközünkről. A nyomtató ráadásul kap egy egyedi email címet, amelyre távolról emailt is küldhetünk, és nyomtathatunk ki a tartalmat.

• CD/DVD nyomtatás
Manapság már nem kulcsszempont, de az EPSON Expression Premium XP-630 képes arra is, hogy a kompatibilis, nyomtatható optikai lemezeinket egyedi megjelenéssel lássa el: e célra külön DVD tálcája van.• Hálózati és periféria kapcsolatok széles köre
A WiFi alapú és AirPrint nyomtatás, valamint az emailben elküldött iratok elkészítése mellett az EPSON Expression Premium XP-630 képes arra is, hogy közvetlenül USB kapcsolaton csatlakoztassuk a Mac-hez. Ehhez megfelelő kábel szükséges, amelyet az iJoe.hu AAR kínálatában megtalál klasszikus USB (A típus) vagy a MacBook modelleken megjelent USB-C alakzatban is.

• Fénymásoló
Az alkalmi irodai felhasználáshoz lehet praktikus az EPSON Expression Premium XP-630 azon képessége, hogy önállóan is képes üzemelni fénymásolási céllal: a lapolvasójában elhelyezett iratot képes lemásolni. A fekete-fehér fénymásolásra természetesen nem a tintapatronos nyomtatók jelenik a legideálisabb megoldást, de például egy fotó másolására remekül alkalmas lehet a készülék, hiszen jól visszaadja a forrás minőségét.• Közvetlen funkciók memóriakártyáról, USB-kulcsról
Az EPSON Expression Premium XP-630 előlapján méretes, 17 centiméteres átlóval rendelkező LCD érintőkijelző található, amely a készülék beállítása mellett alkalmas az önálló funkciók ellátására, így például a fentebb említett fénymásolásra.

A készülék előlapját megtekintve láthatjuk, hogy standard USB (A típusú) csatlakozó és SD-kártya nyílás is található rajta. Ezeket a lehetőségeket okosan aknázza ki a készülék, mert képes a kártyáról fotót nyomtatni, de arra is alkalmas, hogy a lapolvasóval digitalizált tartalmat a kártyára másoljuk rá.Az USB kapu az USB-kulcsok csatlakoztatására szolgál, amellyel hasonló műveletek érhetőek el: számítógép nélkül, közvetlenül az USB-kulcsra van lehetőségünk szkennelni az EPSON Expression Premium XP-630 segítségével.

Részletes technikai paraméterek:
Tömeg: 7,12 kilogramm
Méret: 39,12 x 13,72 x 34,04 centiméter


Az EPSON Expression Premium XP-630 multifunkciós AirPrint készülék megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 31.417 forint+áfa (bruttó 39.990 Ft)ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 


A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
EPSON Expression Premium XP-630
 
39990 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti átvétellel (1052 Budapest, Galamb utca 5.)
Előreutalás a vételár beérkezését követő postai szállítással (1.000 Ft postaköltség)
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'epson':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert. 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu