Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékekA brit összeszerelésre roppant büszke CalDigit cég bemutatta a népszerű Thunderbolt dokkoló családjának aktualizált tagját, amely az Apple által a MacBook Pro (Late 2016) modelleken bemutatott, USB-C formátumú Thunderbolt 3 csatolót alkalmazva biztosít számos hasznos csatlakoztatási lehetőséget.

A CalDigit Thunderbolt Station 3 termék maximálisan aknázza ki a Thunderbolt 3 kapu nyújtotta lehetőségeket: tölt és sokoldalú adatkapcsolatot biztosít az érintett csúcs teljesítményű Mac gépek számára. A termék intelligensen érzékeli, hogy MacBook Pro 13” vagy 15” modellhez van-e csatlakoztatva, és ennek megfelelően 60 Watt vagy 85 Watt töltést ad le. Maga az egység 170 Watt felvételére alkalmas, azaz a Mac mellett a hozzá kapcsolt kiegészítőket is el tudja látni táppal, illetve akár tölteni őket a csatolókon keresztül.

A dokkolók egyik fontos célja, hogy kapcsolatot biztosítson a meghaladott technikák felé: a CalDigit Thunderbolt Station 3 ennek megfelelően az olcsó eSATA kapuból kettőt is tartalmaz. Ezek a névlegesen 6 Gb/s átvitelt nyújtó csatlakozók sokféle kedvező árú lemezen voltak megtalálhatóak, és sok felhasználónak van ezen akár videó archívuma, akár zenetára. A dokknak természetesen része az USB-A 3.1 csatlakozó is, amelyből a hátoldalán kettő darab található (5 Gb/s névleges átviteli sebességgel portonként), az elején pedig további egy található, amelyre bármilyen klasszikus USB eszközt csatlakoztathatunk, és akár iPad Pro modellt is tölthetünk.

Nem elhanyagolható paramétere a CalDigit Thunderbolt Station 3 termék USB kapuinak, hogy támogatják az Apple USB SuperDrive terméket, amely révén optikai lemezeket tudunk írni és olvasni. Ezt a perifériát többnyire csak az Apple USB-C USB-A átalakító képes kezelni, illetve adapterek szűk hányada. A CalDigit dokk tehát kiemelkedő tudást nyújt ezen a téren.
Az Apple USB SuperDrive lapja…

Szerencsére az archaikus portok mellett jutott hely a modern Thunderbolt 3 kapcsolatnak is: a dokk a lefoglalt portot tovább adja, így a használatával nem éri veszteség ilyen téren a felhasználót. A két Thunderbolt 3 kapu egyike segítségével az eszköz a számítógéppel kommunikál, és MacBook Pro esetén tölti azt, míg a másik porton nagy sebességű eszközöket, illetve akár 5K felbontású kijelzőt csatlakoztathatunk 60 Hz képfrissítéssel. (Fontos, hogy a Mac mindenképpen ezen a porton át teszi lehetővé az 5K videó kimenetet.) A CalDigit Thunderbolt Station 3 felületén lévő Thunderbolt 3 kimenet emellett alkalmas arra is, hogy átalakítókat használjunk hozzá egyéb kijelzők csatlakoztatására, így támogatja a DisplayPort, HDMI, VGA és DVI átalakítók csatolását, és rajtuk keresztül a videó kimenetet.
Moshi USB-C VGA adapter…
Moshi USB-C HDMI adapter…

A Thunderbolt 3 kapu támogatja a láncba fűzést, így összesen hat eszköz kapcsolható össze rajta keresztül, amelyek között eloszlik a szabvány által kínált, kétirányú 40 Gb/s átviteli sebesség.

A hálózati adatkapcsolatot a Gigabit Ethernet RJ-45 konnektora biztosítja: ennek segítségével a gyorsabb vezetékes hálózatokhoz is csatlakozhatunk, és a leterhelt WiFi hálózatok helyett kiegyensúlyozott vezetékes internet kapcsolatot élvezhetünk. A Gigabit Ethernet képesség a szokásos módon lefelé kompatibilis a 10/100 Mb/s hálózatokkal, illetve támogatja a Gigabit Ethernet jumbo csomagokat is.

A CalDigit Thunderbolt Station 3 a gyártó által következetesen támogatott DisplayPort videó kimenetet biztosítja, amely révén egy darab 4K kijelző csatlakoztatására nyílik lehetőség 60 Hz képfrissítéssel. A DisplayPort csatlakozó támogatja a HDMI, DVI vagy VGA átalakítást is.
A Moshi DisplayPort HDMI kábel a kínálatunkban elérhető…Kellemes extrát jelent az analóg hang kimenet, illetve bemenet, amelyek helyet kaptak a dokkon. Ezek a csatlakozók a System Preferences / Rendszerbeállítások program Sound / Hang panelén elérhetővé válnak, és a zeneszerkesztő alkalmazásainkban is elérhetjük a tudásukat.

A CalDigit Thunderbolt Station 3 különlegessége, hogy függőlegesen és vízszintesen is kiválóan elhelyezhető, így a munkafelület által leginkább igényelt tárolási módra nyílik lehetőség, és rajta keresztül egyetlen kábellel oldhatjuk meg perifériák sokaságának csatlakoztatását.

A gyártó egy félméteres Thunderbolt 3 kábelt biztosít a termékéhez, amely a csomagban megtalálható és fekete színű.

A CalDigit Thunderbolt Station 3 megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 85.039 forint+áfa (bruttó 108.000 Ft)


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu