Apple Watch (Series 3) terméklap        Apple Watch Nike+ Series 3       
 

A valaha volt legszemélyesebb terméket alkotta meg az Apple a felhasználók számára egy karórával, amely egyben a legpraktikusabb értesítési eszköz, kifinomult aktivitásmérő, térkép, árfolyamfigyelő, távvezérlő és akár beszélgetésre használatos készülék a karunkon. A 2017. őszén megjelent harmadik sorozat immáron iPhone készüléktől függetlenül is működő GPS képességgel, valamint széles körű vízállósággal egészült ki annak érdekében, hogy úszáshoz is szabadon használhassuk. Most a kétmagos S3 processzorral szerelve a még nagyobb teljesítmény és jobb válaszidők érdekében, ráadásul az elődjénél kedvezőbb áron.

Az Apple Watch termék alapja a watchOS, amely az iOS rendszerekkel, de legfőképp az iPhone készülékekkel működik tökéletesen együtt, azokat egészíti ki remek funkciókkal, illetve teszi elérhetővé a tudás egy részét a karunkon.Az Apple többféle ízlésnek megfelelően alkotta meg az Apple Watch készüléket. A hölgyek kisebb karjára 38 milliméteres átlóval rendelkező órát készített, míg a vaskosabb kezű férfiak számára 42 millimétereset. Az órák szíjai cserélhetőek, így hordhatunk öltöny mellé elegáns szíjat, úszáshoz sportos szíjat, a kék színű kerékpárunkhoz kék színű szíjat.

Az Apple Watch Magyarországon kétféle, GPS képességgel rendelkező modell formájában vásárolható meg: a külön jelölés nélküli Apple Watch alumíniumházas, a kimondottan sportolási igényekre szánt Apple Watch Nike+ különleges szíjakkal és óra témával emelkedik ki a sorból.

Az Apple Watch alumínium változata 7000 sorozatú eloxált alumíniumból készül, amely 60%-kal erősebb, mint a piacon lévő klasszikus alumíniumok. A precíziós szerszámokkal formált és polírozott alumínium házakat mikroszkopikus cirkónium gyöngyökkel kezelik, hogy kellemes, szaténos érintést kölcsönözzenek. Az alap változat az iPhone modellekre emlékeztető módon ezüstszürke és asztroszürke, illetve arany és rozéarany színekben elérhető - mindegyik modell alumínium alapú, eloxált színezéssel.Az Apple Watch megjelenése mellett annak felhasználói felülete nyújtja a következő különleges élményt. Az üzembe helyezés meglepően egyszerű - erről egy külön cikkünk számol be. Az Apple úgy alkotta meg a watchOS rendszerét, hogy az amellett, hogy önálló, remek kiegészítője legyen az iOS rendszernek is. Az Apple Watch működése úgy teljes, ha közben az iPhone modellel is együttműködik: jópár alkalmazás az iPhone képességeit veszi igénybe, például rajta keresztül kér le információkat az internetről, vagy az iPhone méréseit, adatait jeleníti meg. Vannak vezérlő alkalmazások, amelyek az iPhone Bluetooth 5.0 képességeire építve teszik lehetővé a karról történő irányítást. És vannak persze olyan alkalmazások, amelyek az iOS-től teljesen függetlenül, az óra hardveres képességeit aknázzák ki.

Ez utóbbi körbe tartozik például az Activity alkalmazás, amely segítségével újszerű módon tarthatjuk számon a testmozgásunkat, és folyamatosan edzében tarthatjuk magunkat, odafigyelhetünk arra, hogy napi szinten kellő testmozgás érje a szervezetünket, ezáltal egészségesebben élhessünk. Ennek célirányos kiegészítése a Workout / Edzés alkalmazás, amelyben dedikált sportolási típusok közül válogatva tudjuk garantálni az Apple Watch pontosabb mérését. Az óra képes arra, hogy a szívverésünket figyelve elemezze a különböző mozgások kalória értékeit, illetve az Apple Watch Series 3 légnyomásmérővel is kiegészült annak érdekében, hogy a mozgás során a magasságot is precízen tudja figyelni. A síelők és hódeszkások számára ez különösen előnyös, hiszen a korábbiaknál sokkal pontosabban mérhető az elégedetett kalóriák száma.

Az Apple Watch beállítása során egyébként az iOS alatt futó alkalmazás felkínálja, hogy szinkronban tartsa az órán lévő alkalmazásokat az iOS eszközeink alkalmazásaival. Vagyis ha egy iOS alkalmazásnak van watchOS változata, akkor automatikusan települ az órára. A legtöbb gyártó, az Elgato, a NAVIGON készít iOS alkalmazásaihoz watchOS változatot, így a karunkról is hozzáférhetünk akár a hardveregységek tudásához.

Az Apple Watch működésének alapja az érintőkijelző, amely ráadásul Force Touch képességgel is rendelkezik, vagyis képes különbséget tenni a különböző tapintások ereje között. Az oldalán egy klasszikus gomb mellett található a fő analóg kiegészítője: a digitális korona. Ez a benyomható és tekerhető gomb tartogat minden olyan funkciót, amely teljessé teszi a használat tökéletes élményét.Különleges megoldás, de több és több Apple eszközben jelenik meg a Taptic Engine nevű kiegészítő, amely finom rezgéseket képes kelteni a Force Touch kijelző használatakor. Az Apple Watch ezt használja az értesítések beérkezésekor, de például hívásnál vagy ébresztésnél is ezzel jelez. Az Apple nagyon komolyan ügyelt arra, hogy az Apple Watch ne adjon ki kellemetlen hangokat, ezért igen finomakat csipog, amennyiben a hívásokat rajta keresztül fogadjuk, csengőhangja visszafogott, de jól azonosítható és rezgéssel párosul.

Az Apple Watch hazai környezetben való használata során előnyös vonása, hogy az iPhone révén képes beszédfelismerésre, így rajta keresztül válaszolhatunk diktálás formájában egy üzenetre, illetve a jópár előre definiált válaszból is válogathatunk egy-két bökéssel. Amennyiben a beszédfelismerés nem sikeres, a hangot lehetőség van fájlként elküldeni.

Az Apple Watch működése oly természetesen kapcsolódik be a mindennapjainkba, olyannyira megszokjuk az élményt, hogy kezünket felemelve bekapcsol a kijelzője, hogy a tételmondatnak megfelelően viselésével életvitelünk elengedhetetlen kényelmi elemévé válik.


Apple Watch (Series 3) 38 mm-es modellek alumínium házban Ion X üveggel


Asztroszürke alu fekete szilikon szíjjal
Ár: 119.990 Ft

Ezüst alu szürke szilikon szíjjal
Ár: 119.990 Ft

Asztroszürke alu szénszürke szilikon szíjjal
Ár: 119.990 Ft

Arany alu rózsakvarc szilikon szíjjal
Ár: 119.990 Ft


Apple Watch (Series 3) 42 mm-es modellek alumínium házban Ion X üveggel


Asztroszürke fekete szilikon szíjjal
Ár: 129.990 Ft

Ezüstszürke szürke szilikon szíjjal
Ár: 129.990 Ft
Raktáron

Asztroszürke szénszürke szilikon szíjjal
Ár: 129.990 Ft
Raktáron

Arany rózsakvarc szilikon szíjjal
Ár: 129.990 Ft
Apple Watch (Series 3) terméklap        Apple Watch Nike+ Series 3       
 
 

Mac gépek
Mac Pro // Mac mini
MacBook Air
MacBook
MacBook Pro / iMac Pro
iMac 4K / iMac Retina 5K

Kiegészítők
Magic Mouse 2
Magic Trackpad 2
Magic Keyboard
Vezetékes billentyűzet

iPhone készülékek
iPhone 8 és 8 Plus
iPhone 7 és 7 Plus
iPhone X
iPhone SE
iPhone kellékek

WiFi megoldások
AirPort Express
Apple TV 4K


Vásárlási információk
Általános információk

Szerver megoldások
Caching szerver
Wiki szerver
Netrestore funkció
Time Machine Server

Szolgáltatások
CIG készülékbiztosítás

iPad termékvonal
Az iPad 9,7" terméklapja
iPad mini 4
Az iPad Pro terméklapja

Pages kiadványszerkesztő
Keynote prezentációkészítő
iBooks könyvtárszoftver
ePub könyvek létrehozása
Screens VNC alkalmazás
Remote WiFi távvezérlő

Bővebb ismeretek
Aperture
iMovie videószerkesztő
Finder környezet
iBooks Author
GarageBand
Final Cut Pro X
Photos / Fotók
iTunes
AirPort technológia (WiFi)
iOS panorámák
Digitális fényképezés

iPodok
iPod touch
iPod nano
iPod shuffle

QuickTime
QuickTime megoldások
AAC hangformátum
MPEG-4 formátum
H.264 kódolás
Virtuális valóság
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu