Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek


 

Ezen a lapon az Apple mobil számítógépeihez elérhető töltők ismerhetők és vásárolhatók meg az iJoe.hu Apple Kereskedéstől. Típusonként és gépenként egyaránt megtalálhatók a töltők. Amennyiben nem biztos benne, hogy a számítógépéhez milyen töltőre van szükség, lépjen kapcsolatba e-mailben (ijoe@ijoe.hu), vagy kérdezzen Messages-ben (AIM-cím: ijoe@ijoe.hu).

Apple töltők típus szerint:
Apple 29 Wattos USB-C falitöltő… | Apple USB-C töltőkábel hozzá…
Apple 61 Wattos USB-C falitöltő… | Apple USB-C töltőkábel hozzá…
Apple 87 Wattos USB-C falitöltő… | Apple USB-C töltőkábel hozzá…
MagSafe 2 töltők az újabb Mac gépekhez…
45 Watt töltő MacBook Air mobil számítógéphez…
60 Watt töltő MacBook és MacBook Pro 13" számítógéphez fordított kábellel…
85 Watt töltő bármely Intel alapú Macintosh mobil számítógéphez fordított kábellel…

Apple töltők számítógépek szerint:
MacBook 12" Retina ultramobil számítógép (USB-C)…
MacBook Pro 13" Thunderbolt 3 változat…
MacBook Pro 15" Thunderbolt 3 változat…
Műanyag MacBook fehér és MacBook fekete…
MacBook alumínium, MacBook Pro 13" (nem Retina)…
MacBook Pro 15" és 17" (2006-2013, nem Retina)…
MacBook Air 11" és 13" ultravékony számítógép (2008-2011)…
A MacBook Pro 13 Retina és MacBook Pro 15 Retina típusokhoz, illetve a MacBook Air 2012 közepétől forgalomban lévő modelljeihez MagSafe 2 töltők használatosak. A MagSafe 2 töltő vége más, mint a MagSafe töltő vége. A MagSafe töltő konverter segítségével használható MagSafe 2 eszközzel. A MagSafe 2 töltő nem tudja tölteni a MagSafe csatlakozós Mac-et.Az Apple töltőinek fejlődése ugyan a gépeknél lassabb ütemben, de látványosan halad. Az iBook feltekerhető búgócsiga töltőjétől a PowerBookok kisebb méretű megoldásán át a MagSafe megjelenéséig hosszú utat írt le az Apple. A kisebbé váló MagSafe töltők aztán megváltoztatott csatlakozóval alakultak át, amely nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket. Az Apple több ezer felhasználói és szerviz tapasztalat felhasználásával alkotta meg a legújabb töltőjét és töltő csatlakozóját, a MagSafe 2-t, amely az elérhető legfejlettebb mobil Mac töltő, amely még magasabb minőségi kategóriát képvisel a PC laptopok gagyi fekete kábelrengetegéhez képest!

A MagSafe 2 töltők 45, 60 és 85 Wattos kivitelben érhetőek el. A 45 Wattos töltő a MacBook Air, a 60 Wattos töltő a MacBook Pro 13" Retina, a 85 Wattos töltő a MacBook Pro 15" Retina kijelzős gépek számára lett megalkotva.

A MagSafe 2 töltők külső megjelenésben nagyban hasonlítanak a korábbi töltőkhöz: fehér színűek, műanyagból vannak, a kábel finoman gumizott, rugalmas, mégis feszes. Fontos eleme az Apple töltőinek, hogy a kábele feltekerhető a két kinyitható fülre, tehát nem kell ide-oda tekernünk a kábelrengeteget, mert az elegánsan körbetekerhető, és a végén összecsíptethető. Nagyon fontos, hogy a feltekerésnél a töltőből kijövet hagyjunk egy hurkot, és ne feszítsük rá a töltőre a kábelt, mert az belső vezeték szakadásokhoz vezet, és a töltő elromlik!A csatlakozófej terén fontos változás a T formátum visszatérése. A gyakorlott Mac felhasználók sokkal jobban kedvelték a régi T kábelt, mint a MacBook Air első generációjánál kényszerből megvalósított L megoldást. Az Apple hallgatott a felhasználókra, és visszatért a strapabíróbb, rugalmasabban használható T-hez. A T formátumban a kábelre rögzített fej előnye, hogy minden irányba hajtható, vagyis ha a töltőbe dugott gépet elfordítjuk, akkor sem feszül meg, hiszen minden irányba ugyanolyan ideálisan fordul.

A MagSafe 2 töltőnek természetesen megvan az az alapvető előnye, amely az Apple által kifejlesztett MagSafe technológiának alapeleme, mégpedig az, hogyha a kábelbe beleakadunk, azt megrántjuk, akkor nem törik bele a töltő nyílásba, nem szakad el, nem rántja le a gépet, hanem egyszerűen elengedi a mágnes, és kipattan a helyéről.

A MagSafe 2 kisebb, mint a MagSafe, így alapesetben nem kompatibilis a régebbi gépekkel, csak a 2012 júniusától forgalomba hozott MacBook Air és Retina kijelzős MacBook Pro gépekkel kompatibilis, amelyek verziószám szerint: MacBookAir5,1; MacBookAir5,2; MacBookAir6,1; MacBookAir6,2; MacBookPro10,1; MacBookPro10,2.

A régebbi gépeink töltőit, illetve külön vásárolt töltőket az opcionálisan megvásárolható MagSafe to MagSafe 2 Converter termékkel tudjuk használni az új gépekkel.
A MagSafe 2 töltő megvásárolható az iJoe.hu-tól 45 Watt és 85 Watt teljesítménnyel.
Áruk: 22.039 forint+áfa (bruttó 27.990 Ft)

Vásárlás MacBook Air modellekhez (2013-2018)
Vásárlás MacBook Pro 13" Retina modellekhez (2012-2015)
Vásárlás MacBook Pro 15" Retina modellekhez (2012-2015)A MacBook Pro mobil számítógépek gyári töltője külön dobozos kiszerelésben is megvásárolható, ha a géphez tartalék töltőt kívánunk venni - például kényelmes módon otthon és a munkahelyen is szükség van egy töltőre. A 85 Wattos töltő a gyárival minden paraméterében megegyező típusú, tartalmazza továbbá a táphosszabbító kábelt és a kis kábelfejet, amely a gép eredeti csomagjának is része.

Az Apple-féle 85 Wattos falitöltő az újabb típus, amely a MacBook Air töltőjéből inspirálva elfordított kialakítású. Bármely műanyag házas MacBook 13", alu házas MacBook 13" (Late 2008), MacBook Air és MacBook Pro (2006-2011.) modellhez használható.

A 85 Wattos Apple falitöltő 2-3 óra alatt tölti fel az Intel alapú Apple mobil számítógépeket, teljesítménye megegyezik a LED Cinema Display 24", 27", illetve Apple Thunderbolt Display 27" monitorban lévő beépített töltőével. (A töltés teljesítményét az akkumulátor határozza meg, így a kisebb kapacitású telepeket is a megfelelő mértékben tölti a 85 Wattos töltő.)

Termék neve: Apple 85 Watt Portable Power Adapter (MC556Z/B)

Ára: 22.039 forint+áfa (bruttó 27.990 Ft)A MacBook és MacBook Pro 13" mobil számítógépek gyári töltője külön dobozos kiszerelésben is megvásárolható, ha a géphez tartalék töltőt kívánunk használni - például kényelmes módon otthon és a munkahelyen is szükség van egy töltőre. A 60 Wattos falitöltő a gyárival minden paraméterében megegyező típusú, tartalmazza továbbá a táphosszabbító kábelt és a kis kábelfejet, amely a gép eredeti csomagjának is része.

A 60 Wattos MacBook és MacBook Pro 13" töltő 2-3 óra alatt tölti fel az akkumulátort, töltés közben a rajta található LED sárgán, feltöltődést követően zölden világít. (A termék alkalmas fehér, fekete és alumínium MacBook 13", MacBook Pro 13" unibody (2009-2011.) és MacBook Air 13" töltésére, bármely 13"-es Intel alapú mobil Mac töltésére.) Elfordított MagSafe csatlakozója révén ellenálló, strapabíró.

Termék neve: Apple 60 Watt Portable Power Adapter for MacBook (MC461Z/A)

Ára: 22.039 forint+áfa (bruttó 27.990 Ft)A MacBook Air mobil számítógépek gyári töltője külön dobozos kiszerelésben is megvásárolható, ha a géphez tartalék töltőt kívánunk használni - például kényelmes módon otthon és a munkahelyen is szükség van egy töltőre. A 45 Wattos falitöltő a gyárival minden paraméterében megegyező típusú, tartalmazza továbbá a táphosszabbító kábelt és a kis kábelfejet, amely a gép eredeti csomagjának is része.

A 45 Wattos MacBook Air töltő 2-3 óra alatt tölti fel az akkumulátort, töltés közben a rajta található LED sárgán, feltöltődést követően zölden világít.

Termék neve: Apple 45 Watt Portable Power Adapter for MacBook Air

Ára: 22.039 forint+áfa (bruttó 27.990 Ft)Nem találta meg a keresett töltőt? iPhone vagy iPad készülékhez szeretne töltőt vásárolni?
A következő terméklapokon megtalálja az Apple további, nem MagSafe csatlakozós töltőit is:

Apple 5 Wattos falitöltő (iPod, iPhone)
Apple 12 Wattos falitöltő (iPad, iPad Air, iPad mini)
Apple 29 Wattos falitöltő (MacBook ultramobil számítógép)
Apple 61 Wattos falitöltő (MacBook Pro 13" Thunderbolt 3 változat)
Apple 87 Wattos falitöltő (MacBook Pro 15" Thunderbolt 3 változat)
Apple USB-C töltőkábel a Thunderbolt 3 és USB-C kapuval szerelt gépekhez

Továbbá:
MagSafe to MagSafe 2 ConverterÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
  
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu