Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
AIINO Lightning szövet bevonatú kábelek

A minimalista formatervezés kedvelői számára optimális megoldást kínál az olasz AIINO cég, amely MFi minősített kábeleket gyárt az iOS eszközökhöz és sok egyéb Apple készülékhez töltésre és adatcserére. Az AIINO Lightning kábelek 1,2 méter hosszúsággal költséghatékony alternatívát kínálnak a készülékek gyári kábelei mellé keresett második megoldás gyanánt, ráadásul a legtökéletesebb arculatot biztosítják az Apple saját Lightning dokkjaival és készülékeivel való használatra, hiszen színben harmonizálnak.

Az AIINO az Apple által elfogadott komponensek alkalmazásával, ezáltal Made for iPod/iPhone/iPad minősítéssel hozza forgalomba a kábeleit, így garantáltan nem szembesülünk azzal a problémával, hogy az iOS eszköz ne tudná azonosítani, hogy megbízható kábelt csatlakoztattunk hozzá. A kábel továbbá átengedi az iPad töltéséhez és az iPhone gyorstöltéséhez szükséges nagyobb áramerősséget, vagyis nem akadályozza, hanem elősegíti a hatékony töltést.

Az olasz gyártó arra is ügyel, hogy kábelei rendkívül tartósak legyenek, így a visszafogott méretű, alacsony profilú csatlakozóvégekhez rendkívül erős, több rétegű kábel tartozik. Az AIINO Woven Lightning kábel külső részét szövet borítja - ez adja a termék megjelenését -, amely alatt termoplasztikus elasztomer található. Ez a gumiszerű anyag rendkívül optimális rugalmassági paraméterekkel rendelkezik, nem töredezik meg a hajlítás hatására, ugyanakkor a térfogata nem változik, vagyis ideálisan adja át rugalmasságát az alatta lévő anyagoknak. A kábel erősségét egy nikkelsodrony garantálja, amely szigetelési feladatot is ellát, kiegészítve, erősítve az alumínium szigetelés hatását. Legbelül található a rendkívül vékony, oxigénmentes rézkábel, amely a töltést és a Lightning-USB adatkapcsolatot is biztosítja.Az AIINO az általános fekete kábele mellett ezüstszürke, feketeszürke, rozéarany és arany árnyalatokban is elkészítette a kábeleit.

Az AIINO Woven Lightning kábelnek részét képezi egy tépőzáras kábelkötegelő is, amely révén a táskában való szállítás forradalmasítható, nem gabalyodik össze a kábel más kábelekkel, és nem képződnek olyan csomók, amelyeket tudatosan is csak hosszas kísérletezés után hoznánk létre, de a táskánk rejtélyes világában maguktól kialakulnak.Az AIINO Woven Lightning kábel ideális megoldás lehet bárki számára, aki a gyári mellé újabb kábelt szeretne, és a tartósság mellett értékeli azt is, hogy a kábel stílusban, színben és profilban egyaránt illeszkedik az iPhone képviselte magas minőségi színvonalhoz, ráadásul kiegészül egy olyan igazán innovatív ötlettel, mint a fordítva is bedugható USB csatlakozó.Kompatibilis: iPad mini (mind), iPad Pro (mind), Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2, Magic Keyboard, Magic Keyboard numerikus billentyűzettel, Apple TV Remote (Siri Remote), iPhone 5 és újabb modellek, iPad 4. generációs és újabb modellek, iPad Air, iPad Air 2, iPod touch (5. generációs és újabb), iPod nano (7. generáció), SteelSeries Nimbus játékkonzol, Beats Pill+, AirPods
A termék támogatja a gyors töltést, vagyis nem csak az Apple 5 Wattos falitöltőről és a vele egyenértékű eszközökről tölthető, hanem az Apple 12 Wattos töltőről, a Twelve South PlugBug World egységről, a Griffin PowerDock 5 termékről, illetve a normál és nagy teljesítményű külső akkumulátorokról is.


Az AIINO Woven Lightning kábelek megvásárolhatóak az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Áruk egységesen: 4.331 forint+áfa (bruttó 5.500 Ft)


Ezüst színben

Arany színben

Rozéarany színben

Fekete színben

Asztroszürke színben
A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
AIINO Lightning kábel ezüstszürke színben
 
5500 Ft
AIINO Lightning kábel matt fekete színben
 
5500 Ft
AIINO Lightning kábel arany színben
 
5500 Ft
AIINO Lightning kábel rozéarany színben
 
5500 Ft
AIINO Lightning kábel asztroszürke színben
 
5500 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás a vételár beérkezését követő futár- vagy postai szállítással
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'AIINO':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
  ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu